Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 25 Mart 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim Star TV?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 25 Mart 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 25 Mart 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Global Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı eğlence dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yeni sezonda yayın hayatına başlayan sabah programının her bölümü ilgi ile takip ediliyor. Eğlenceli içeriği ve farklı konsepti ile dikkatleri üzerine çeken yapımda her sabah bilgi, müzik ve eğlence dolu anlar ekrana geliyor. İzleyenlerin merakla beklediği yapım hafta içi hergün saat 09.45’te ekrana geliyor.

Ekranların sevilen yüzü Alişan ve ünlü popçu Demet Akalın’ın sunumu ile ekrana gelen sabah programında her bölüm keyifli sohbetler ediliyor, müzik şöleni yaşanıyor. Sanat ve müzik camiasının birbirinden ünlü isimlerinin konuk olarak ağırlandığı programda kahkaha dolu anlar ekrana geliyor. Uzman isimlerin katılımı ile sağlık alanına dair binlerce bilginin ekrana geldiği programda mutfaktan magazine, mimariden astrolojiye birçok farklı konu konuşuluyor. Ekranların en çok izlenen sabah programı yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programı 24 Martta Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah dün yine eğlence dolu bölümü ile ekrana geldi. Renkli isimlerin konuk olarak ağırlandığı son bölümde sağlık köşesinde uzman isimler izleyenlere yeni bilgiler verdi. Müzik dolu anların ekrana geldiği 24 mart programı yine ilgi ile takip edildi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün yayınlanan bölümüne televizyon dünyasının ünlü isimlerinden Nurseli İdiz konuk oldu. Her açıklaması ile gündemde kalmaya devam eden ünlü oyuncu canlı yayında özel açıklamalar yaptı. Ünlü sanatçı Bedri Ayseli’nin de şarkıları ile renk kattığı programda Prof. Dr. Murat Aksoy kalp ve damar hastalıkları ile ilgili bilgi verdi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programı 25 Mart Konukları Kimler Olacak?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının bugün ekrana gelecek yeni bölümüne konuk olacak isimler henüz belli olmadı. İlgi ile takip edilen sabah programı bugün saat 09.45’te Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.