Müge Anlı Tamamı Tek Parça 25 Mart 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 25 Mart 2021 canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Mart 2021 canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 25 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert birbirinden çarpıcı olaylar ile Türkiye’nin gündemini belirliyor. İlgi ile takip edilen programda şüpheli kayıp ve cinayet olayları ekrana geliyor. Müge Anlı’nın sunumu ile ekrana gelen program hafta içi hergün saat 10.00’da canlı yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 24 Martta Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı İle Tatlı Sert birbirinden çarpıcı gündemleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. İlgi ile takip edilen programın dün ekrana gelen bölümünde yine birçok çarpıcı gelişme ve beklenmedik olay izleyenlerle buluştu. Şüpheli kayıp olayları ile ilgili yeni gelişmelerin yaşandığı 24 mart programı merakla takip edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünde Yalova’da kaybolan Ferman Tetik ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. İki çocuk babası Ferman Tetik’ten bir süredir haber alınamıyordu. Ferman Tetik’in ailesi eşi Hülya Tetik’in olayla ilgisi olduğunu iddia etmişti. Konu ile ilgili araştırmalarını sürdüren Müge Anlı dün yaşanan çarpıcı gelişmeyi açıkladı. Bursa’ya gitmek üzere evden çıkan ve sonrasında ortadan kaybolan Ferman Tetik’in öldüğü açıklandı. Ferman Tetik’in ölümü ile ilgili ayrıntılar ise henüz bilinmiyor. Programın diğer gündemi ise 50 yaşındaki Şahap Örcün olmaya devam etti. Arkadaşı işe köprüye gittiği bilinen Şahap Örcün’ün alacaklılar tarafından kaçırıldığı iddia ediliyor. Şahap Örcün kaybı ile ilgili yeni gelişmeler ekrana geldi. Müge Anlı’da dün ekrana gelen diğer gündem ise 24 yaşındaki kayıp kız çocuğu oldu. Ailesinin bir süredir kayıp olduğunu açıkladığı kız çocuğundan yeni haber geldi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 25 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünün ardından bugün konuşulacak gündemler merak edildi. Programın yeni bölümünde Ferman Tetik cinayeti ile ilgili gelişmeler ekrana gelecek. Şahap Örcün’ün şüpheli kaybı ile ilgili gelişmelerin de açıklanacağı yeni bölüm bugün saat 10.00’da canlı yayın ile ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.