Zuhal Topal'la Sofrada 569. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 25 Mart 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 569. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 569. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada heyecan dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yapım yayınlanan ilk sezonundan bu yana izleyenlerden büyük beğeni topluyor. Her hafta birbirinden iddialı isimlerin rekabet ettiği programda haftanın birincisi olacak gelin merakla bekleniyor. Eğlence ve rekabet dolu içeriği ile sevilen program hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında her hafta 5 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Gelinlerin kendi hazırladıkları menüyü en lezzetli şekilde sunmak için yarıştığı programda kaynanalar ise kendi gelinlerini birinci yapmaya çalışıyor. Zuhal Topal ve kaynanalardan en yüksek puanı alan yarışmacının büyük ödülü kazandığı programda cuma günleri haftanın finali gerçekleşiyor. Haftanın en yüksek puanını alan gelin 15 bin liralık büyük ödülün de sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 24 Mart Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Zuhal Topal’la Sofrada programı dün yine eğlence dolu bölümü ile ekrana geldi. Kaynanalar arasında gerilimlerin yaşandığı 24 mart programında haftanın üçüncü yarışmacısı performansını sergiledi. Programın sıkı takipçileri 24 mart günü yarışan gelini ve puanlarını merak ediliyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümünde Germain İkizler ve kaynanası Nezahat Erdoğan yarıştı. 24 mart yarışmacısı menüsü ve hazırlığı ile kaynanaları hayal kırıklığına uğrattı. Yemekleri ile birçok eleştiri alan Germain İkizler günün sonunda kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan toplam 19 puan aldı. Germain İkizler bu puan ile haftanın en düşük puanını alan yarışmacı oldu. Diğer yarışmacıların göstereceği performanslar merakla bekleniyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 25 Mart Yarışmacısı Kim Olacak, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programının 25 mart yarışmacısı ve puan durumu henüz belli olmadı. Sevilen yemek yarışması bugün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.