Survivor 2021 Tek Parça İzle! 25 Mart 2021 Perşembe Survivor 55. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2021 tüm heyecanıyla TV 8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2021 55. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 49. bölüm tanıtım fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 55. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni Survivor Türkiye programı yeni sezonu ile ekrana geliyor. Heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapımda bu sezon yine ünlüler ve gönüllüler takımları mücadele ediyor. Survivor Türkiye her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Survivor Türkiye 23 Martta Neler Yaşandı, Adaya Veda Eden İsim Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor son bölümü ile 23 mart günü ekrana geldi. İlgi ile takip edilen heyecanlı yarışmanın son bölümünde her hafta olduğu gibi takımlar ada konseyinde eleme için bir araya geldi. Sembol ve iletişim oyunlarının oynandığı 23 mart bölümünde heyecan dolu dakikalar yaşandı. Survivor ekrana gelen son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Survivor Türkiye programının son bölümünde ünlüler ve gönüllüler iletişim oyunu için karşı karşıya geldi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı iletişin oyunu iki turda tamamlandı. İletişim oyununu kazanan ünlüler takımı aileleri ve sevdiklerinden gelen mesajları okudu. Programda iletişin oyununun ardından sembol oyunu oynandı. Sıcak havada dengede kalmayı gerektiren oyunda yarışmacılar zorlu anlar yaşadı. Menemen kazanmak için oynanan oyunda ünlüler takımından Sergen ve gönüllüler takımından Aleyna kazanan isimler oldu. Oyunların ardından eleme postasına gönderilecek isimler SMS birincileri tarafından seçildi. Ünlüler takımında SMS birincisi olan Çağrı, eleme postasına Batuhan’ı gönderdi. Gönüllüler takımında SMS birincisi olan Poyraz ise eleme adayı olarak Ayşe’yi seçti. Bu hafta eleme postasında Aleyna, Hanzade, Batuhan, Gonca ve Ayşe yer aldı. SMS oylamasının sonunda elenen isim ise Gonca oldu.

Survivor Türkiye 25 Mart Tanıtımı Yayınlandı Mı, Bugün Hangi Oyun Oynanacak?

Survivor Türkiye programının son bölümünde yapılan eleme ile yeni bölüm heyecanı arttı. 12. haftanın başlayacağı programın bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde takımlar ödül oyunu için rekabet edecek. Survivor Türkiye yen bölümü ile bugün saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.