Akrep Dizisi 16. Bölüm Full İzle! 25 Mart 2021 Akrep Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonda Star TV ekranlarının sevilen dizisi Akrep bu akşam ekranlarda olacak. Akrep 16. bölüm full izleme linkine ve 16. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Akrep 16. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Akrep dizisi heyecan dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Sevilen yapımda bir anne ile kızının intikam için verdikleri savaş anlatılıyor. Başrollerinde Demet Akbağ ve Evrim Alasya’nın yer aldığı Akrep dizisi her hafta perşembe akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Akrep Dizisi 15. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Akrep geçen hafta 15. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın yayınlanan son bölümüne yine çarpıcı gelişmeler yaşandı. Ferda’nın yeni planlarını devreye sokmaya başladığı 15. bölümde Perihan ise hem Ferda’nın hem de Aras’ın hayatını cehenneme çevirmeye kararlıdır. Akrep dizisi ekrana gelen son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Akrep dizisinin geçen hafta yayınlanan son bölümünde Ferda delil yetersizliğinden serbest kalır. Ayşem annesini içerden çıkarır ve onunla beraber eve gider. Bu sırada evde Ferda’yı bekleyen Ahmet’in ise sabrının sonu gelmiştir ve artık kızının yerini öğrenmek ister. Fikret’in ölümü ile ilgili Ferda’dan şüphelenen Perihan ise onun karşısına çıkar ve beklenmedik bir teklif sunar. Ferda ise Merve’yi geri kazanmak konusunda kararlıdır ve bunun için Duru ile işbirliği yapmak ister. Duru’ya Merve’yi evden göndermesi için bir plan teklif eder. Hapisten çıkan Aras ise köşke İpek’i görmeye gelir. Bu ziyaret ise Duru ile Hakan arasındaki tartışmaya şahit olan Aras, Hakan’ın kim olduğunu da öğrenir. Şahin ise Aras’ın eve gelmesine çok öfkelenir. Aras’ın da karşılık vermesi ile ikisi arasında büyük bir kavga çıkar. Abisi ile Şahin arasında kalan İpek çok zor anlar yaşar. Perihan olaya müdahale eder. Aras’ı ise hayatını bitirmekle tehdit eder.

Akrep Dizisi 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Akrep dizisinin son bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Perihan ile Ferda arasındaki savaşın çok daha tehlikeli bir hal aldığı görüldü. Akrep dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.