Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 26 Mart 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim Star TV?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 26 Mart 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 26 Mart 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı kıpır kıpır, eğlence dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen programla sabah saatleri bilgi ve eğlence dolu başlıyor. Eğlenceli ve zengin içeriği ile izleyenleri ekrana kilitleyen Demet ve Alişan İle Sabah Sabah hafta içi hergün saat 09.45’te Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Ekranların sevilen yüzü Alişan ve pop müziğin popüler isimlerinden Demet Akalın’ın sunumu ile ekrana gelen programda birçok farklı konu ele alınıyor. Uzman isimlerin katılımı ile sağlıklı yaşamın konuşulduğu programda sanat ve müzik dünyasının birbirinden ünlü isimleri de konuk olarak ağırlanıyor. Sabah programına konuk olan ünlü isimler bilinmeyenleri anlatıyor, izleyicilere müzik şöleni yaşatıyor. Mutfak köşesinde lezzetli tariflerin ekrana geldiği programda astrolojiden mimariye, magazinden gündem konularına birçok alanda sohbetler ediliyor. Kahkaha, bilgi ve müzik dolu programın her bölümü ilgi ile takip ediliyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 25 Martta Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı dün yine eğlence dolu bölümü ile ekrana geldi. Uzman isimlerin ve ünlü konukların yer aldığı 25 mart programında eğlence dolu anlar yaşandı. Program dün ekrana gelen bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün ekrana gelen bölümüne roman müziğinin sevilen ismi Balık Ayhan konuk oldu. Uzun zamandır ekranlarda görülmeyen Balık Ayhan müziği ile izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Dr. Ayça Kaya’nın da konuk olduğu 25 mart programında uzman isim sağlıklı ve lezzetli yemek tariflerini paylaştı. Programın son bölümünde yine eğlence ve bilgi dolu anlar ekrana geldi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 26 Mart Konukları Kimler Olacak?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının bugün ekrana gelecek bölümüne konuk olacak isimler belli değil. Program bugün saat 09.45’te Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.