Müge Anlı Tamamı Tek Parça 26 Mart 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 26 Mart 2021 canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 26 Mart 2021 canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 26 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının uzun soluklu gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert birbirinde çarpıcı olaylarla Türkiye’nin gündemini belirliyor. Şüpheli kayıp ve cinayet olaylarının ekrana geldiği programda yaşanacak gelişmeler merakla takip ediliyor. Program hafta içi hergün saat 10.00’da ATV ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 25 Martta Neler Oldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert dün yine birbirinden çarpıcı gündemleri ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümünde birçok farklı gündem izleyenlerle buluştu. Şüpheli kayıp olaylarının ekrana geldiği 25 mart programında gündemlerle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Müge Anlı ekrana gelen son bölümü ile yine merakla takip edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünde haftalardır kayıp olan Şahap Örcün gündem olmaya devam etti. Bilinmezliklerle dolu kayıp olayında yaşanan yeni gelişmeler ekrana geldi. Programın dün yayınlanan bölümünde işlenen kaçırılma olayı ekrana damgasını vurdu. 15 yaşındaki genç kızın kaçırılma olayı izleyenleri şaşırttı. Kızı kaçırılan anne, bunu kuzeninin yaptığını iddia ediyor. Müge Anlı’nın diğer gündemi ise 3 çocuk annesi Emel Şimşek ve erkek arkadaşının kaybı oldu. 3 çocuk annesi Emek Şimşek beraber yaşadığı erkek arkadaşı ile beraber ortadan kayboldu. Programın dünkü gündemlerinden biri de Ergül Çanakçı’nın şüpheli kaybı oldu. 3 çocuk babası olan Ergül Çanakçı, taksiye çıktı kayboldu. Taksicilik yapan Ergül Çanakçı’nın kavga etmesinin ardından kaybolması dikkat çekti. Müge Anlı ve ekibi kayıpları bulmak için çalışıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 26 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünün ardından bugün konuşulacak gündemler merak konusu oldu. Programın bugün ekrana gelecek yeni bölümünde Şahap Örcün’ün şüpheli kaybı gündem olmaya devam edecek. Ergül Çanakçı’nın kaybı ile ilgili yeni gelişmelerin ekrana geleceği program bugün saat 10.00’da canlı yayın ile ATV ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.