Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 26 Mart 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Esra Erol 26 Mart 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 26 Mart 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 26 Mart 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 26 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol akıl almaz olayları ekrana taşıyor. Savrulan hayatların ve dağılmış ailelerin ekrana geldiği programda buluşmalar ve yüzleşmeler yaşanıyor. Esra Erol hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

Esra Erol Programı 25 Martta Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Esra Erol dün yine birçok farklı gündemi ekrana taşıdı. Kayıp ve dolandırıcılık olaylarının ekrana damgasını vurduğu son bölümde gündemlerde yaşanan yeni gelişmeler ekrana geldi. Esra Erol’un dün yayınlanan son bölümü yine merakla takip edildi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde Salih ve Kezban yüzleşmesi devam etti. Evlilikleri ile ilgili son kararı vermeye çalışan ikili arasında gerilimli anlar yaşandı. Salih ve Kezban’ın alacağı son karar merakla beklendi. Programın diğer gündemi ise evlendikten hemen sonra ortadan kaybolan Mine ve Özkan oldu. Herkesten gizli evlenen çiftin şüpheli kaybı gündem olmaya deva etti. Programın son bölümünde kocalarını bırakıp Muhammer Ay isimli kişiye kaçan iki elti izleyenleri şok etti. İki elti ve kocaları arasında yaşanacak yüzleşme merak edildi. Programın çarpıcı gündemlerinden biri de 40 gün evli kaldığı Yasemin tarafından dolandırılan Ercan oldu. Görücü usulü evlendiği Yasemin’in başkasından yaptığı çocukları kendi üstüne kaydettiğini ve 30 bin liradan fazla parasının çalındığını açıklayan Ercan yaşadıkları ile ekrana damgasını vurdu. 30 yaşındaki Ercan adalet için Esra Erol’a katıldı. Programın diğer gündemi ise kayıp olduğu sanılan Rümeysa oldu. Yayına konuk olan Rümeysa yaşadıklarını canlı yayında anlattı. Ölüm korkusu yaşayan genç kadına Esra Erol yardım etti.

Esra Erol Programı 26 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünün ardından programda bugün konuşulacak gündemler merak konusu oldu. Bugün haftanın son yayını ile ekrana gelecek olan programda Muhammer Ay’a kaçan eltiler ve eşleri arasında büyük yüzleşme yaşanacak. Dolandırılan Ercan’ın da Yasemin ile yüzleşeceği program saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.