Payitaht Abdülhamid 144. Bölüm Full İzle! 26 Mart 2021 Payitaht Abdülhamid Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Payitaht Abdülhamid heyecan dolu bölümüyle bu akşam 20.00'da TRT 1 ekranlarında olacak. Payitaht Abdülhamid 144. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Payitaht Abdülhamid 144. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

TRT1 ekranlarının uzun soluklu yapımları arasında yer alan Payitaht Abdülhamid dizisi yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile dikkat çeken dönem dizisi ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip ediliyor. Başrolünde Bülent İnal’in yer aldığı yapım her hafta cuma akşamı saat 20.00’da ekrana geliyor.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 143. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid geçen hafta 143. bölümü ile ekrana geldi. Mason paşayı arayan Sultan Abdülhamid’in yeni planlar peşinde olduğu son bölümde haremde de güç dengeleri değişmeye başlar. Payitaht Abdülhamid dizisi geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Payitaht Abdülhamid dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Sultan Abdülhamid kendisini yeni bir maceranın içinde bulur. Mason paşa sorunu gizemini korumaya devam eder. Abdülhamid Mahmut Paşa’nın sakladığı gerçekleri öğrenir. Ancak Sultan Abdülhamid için en önemli konu mason paşayı bulmaktır. Bu yüzden yeni bir plan yapmaya başlar. Abdülhamid bir yandan mason paşayı yakalamak için yeni planlarını devreye sokarken diğer yandan da önemli kararlar alır. Abdülhamid’in aldığı kararlardan biri haremde dengelerin değişmesine neden olur. Bu sırada Selim ise kardeşi Necip Paşa’yı kurtarmanın peşindedir. Necip Paşa’yı kurtarmak için onun kılığına giren Selim kendisini bekleyen büyük sürprizden habersiz yoluna devam eder. Bu sırada Aliye ise önündeki tüm engelleri aşmanın ve aşkına kavuşacak olmanın heyecanı içindedir. Ancak ablası Fatma bir kere daha karşısına çıkar. İki kardeş arasındaki gerilim zirveye ulaşır.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 144. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Payitaht Abdülhamid dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen yapımın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Abdülhamid’in tehlikeli bir planının içinde olmasının dikkat çektiği fragmanın ardından yeni bölüm heyecanı zirveye ulaştı Sevilen dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.