Arka Sokaklar Dizisi 583. Bölüm Full İzle! 26 Mart 2021 Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

15. Sezonu ile karşımıza çıkan uzun soluklu ve gerilimin bir dakika bile eksik olmadığı Arka Sokaklar dizisinin 581. Bölüm izle seçeneği ile sizlerde reklamsız ve kesintisiz bir şekilde Arka Sokaklar 583. Bölüm izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar son bölüm izle seçeneği ile yayınlanan son bölümü ile ilgili bütün detayları kaçırmadan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Arka Sokaklar Dizisi 583. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımları arasında yer alan Arka Sokaklar dizisi heyecan ve aksiyon dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Emniyette görevli özel bir ekibin mücadelelerinin anlatıldığı yapım her hafta cuma akşamları saat 20.00’da Kanal D ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

Arka Sokaklar Dizisi 582. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni yapımı Arka Sokaklar geçen hafta 582. bölümü ile ekrana geldi. Medar’ın saldırısı ekibe zor anlar yaşatırken, Selin ise tehlikenin tam ortasında kalır. Arka Sokaklar dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümü heyecan dolu sahneleri ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Arka Sokaklar dizisinin geçen hafta yayınlanan son bölümünde Medar’ın emniyet otoparkına düzenlediği bombalı saldırı herkesi etkiler. Başta otoparkta olan Ali ve Pınar olmak üzere emniyetteki herkes saldırıdan etkilenmiştir. Pınar ve Ali kurtulmakla beraber saldırı yüzünden ölen polisler olur. Rıza baba herkese destek olmaya çalışsa da ailelerin acısı çok büyüktür. Bu olay üzerine ekip işleri daha sıkı tutmaya karar verir. Bu sırada mahkemeye çıkan Giray ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır.  Bunu öğrenen Başak çok öfkelenir ve hemen itiraz dilekçesi hazırlar.  Bu sırada dışarı çıkan Giray ise Halis’in gözetimi altına girer. Ancak yine de mesajlarla Selin’i taciz etmeye devam eder. Selin mesajları ciddiye almaz ancak başı derttedir. Çünkü Giray yurt dışına kaçmadan önce Selin’i öldürmeye karar verir. Bu kararı uygulanmaya koyan Giray bir kaçma kovalamanın ardından Selin’i tuzağa düşürmeyi başarır.

Arka Sokaklar Dizisi 583. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arka Sokaklar dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin merakla beklenen 583. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Giray’ın Selin’i öldürdüğü görüntüleri ekibe göndermesi dikkat çekti. Başta Mesut olmak üzere tüm ekibin çok öfkeli olduğunu görüldüğü fragmanın ardından merakla beklenen yeni bölüm bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.