Ramo Dizisi 37. Bölüm Full İzle! 26 Mart 2021 Ramo Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ramo 37. Bölüm izle, Ramo son bölüm izle en çok aratılan Google verileri arasında yer almaktadır. Sizlerde Ramo dizisini reklam olmadan izlemek istiyorsanız Ramo 37. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak aralıksız dizi hazzı yaşayabilirsiniz. İşte tüm detayları ile Ramo 37. Bölüm izle ve Ramo 37. Bölüm fragmanı…

Ramo Dizisi 37. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

İkinci sezonu ile Show TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Ramo dizisi aksiyon ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in yer aldığı dizi her hafta cuma akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Ramo Dizisi 36. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Ramo geçen hafta 36. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana izleyenlerden büyük beğeni toplayan dizinin son bölümünde Ramo ve Sibel yine büyük bir macera yaşarlar. Ramo dizisi geçen hafta yayınlanan son bölümü ile yine izleyenlerin takdirini topladı.

Ramo dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Ramo hedefine ulaşmış ve büyük patronların arasına girmiştir. Ancak onun için asıl mücadele yeni başlar. Ramo büyük patronlarla işbirliği yapar gibi davranıp onları yerle bir etmenin peşindedir. Ramo bu planları için ilk adımını atarken Hasan ise Sibel’in de desteği ile Afet’e kendisini affettirmeye karar verir. Hasan Afet’in kendisi affetmesi ve eve dönmesi için uğraşırken Ramo büyük patronlardan ilk işini alır. Görevi büyük miktar parayı gizlice yurt dışına çıkarmaktır. Ramo bu işi kabul eder. Aslında bu küçük iş umrunda değildir ve patronlarla ilgili gerçeklere ulaşmak için başka bir plan yapar. Bu sırada Sibel de Doğu’nun ailesini bulmak için harekete geçer. Nehir de aynı amaç için araştırmalara başlamıştır ve ikisinin yolları kesişir. Bu karşılaşma Sibel’in başının belaya girmesine neden olur. Ramo ise planın en önemli aşamasında Sibel’in  başının belada olduğunu öğrenir. Tüm cephelerde sıkışan Ramo’nun bir karar vermesi gerekmektedir.

Ramo Dizisi 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?      

Ramo dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu son bölümünün ardından dizinin yeni bölümü merakla beklenmeye başlandı. Ramo’nun vereceği karar ve Sibel’in nasıl kurtulacağının merakla beklendiği yapımın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin aksiyon dolu fragmanının ardından yeni bölüm heyecanı da zirveye çıktı. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV’de.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.