Seni Çok Bekledim 9. Bölüm Full İzle! 26 Mart 2021 Seni Çok Bekledim Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV ekranlarının sevilen yeni dizisi Seni Çok Bekledim bugün yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Seni Çok Bekledim 9. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Seni Çok Bekledim 9. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımlarından Seni Çok Bekledim heyecan dolu hikayesi ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı yapımda Kadir ve Ayliz’in zorluklarla dolu tutkulu aşkı anlatılıyor. Yapım her hafta cuma akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Seni Çok Bekledim Dizisi 8. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Seni Çok Bekledim geçen hafta 8. bölümü ile ekrana geldi. Kadir ve Ayliz mutlu sona doğru yaklaşırken hayatlarına düşen yeni bomba onları beklemedikleri bir mücadelenin içine sürükler. Seni Çok Bekledim dizisi son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Seni Çok Bekledim dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünde Ayliz heyecan içinde Kadir’i beklemektedir. Bu sırada şaşırtıcı gerçeklerle yüz yüze kalan Kadir içindeki kötü duyguları bastırmaya ve nikaha yetişmeye çalışır. Kadir’in Ayliz’in annesinden öğrendiği sır aklının karışmasına neden olur. Diğer taraftan ise üvey babası Cemal artık hayatına daha fazla dahil olmaya başlamıştır. Cemal bunu yaparak sakladığı kirli sırların ortaya dökülmesine engel olmaya çalışır. Ancak onun sırlarına ortak olan İsmet için çember daralmaya başlar. Bu sırada İsmet karısının ve kızının içine dahil olduğu büyük kötülüğü de öğrenir. Selo ise hapiste büyük bir yol ayrımına gelir. Dışarda akan hayata ne kadar uzak olduğunu düşünürken aldığı bir haberle şok olur. Bu sırada Kadir öğrendiği gerçeklerin altında ezilmeye başlar. Ancak bu düşünceler ile Ayliz’in mutluluğuna gölge düşürmek istemez. Yeni hayatlarının ilk sabahında mutluluk içinde uyanırlar. Ancak gelen haber hayatlarına bomba gibi düşer.

Seni Çok Bekledim Dizisi 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Seni Çok Bekledim dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin 9. bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Ayliz annesinin ölüme yaklaşması ile büyük bir yıkım yaşarken, Erol ise hissettiklerinin peşinden gider. Seni Çok Bekledim dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Star TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.