Teşkilat Dizisi 4. Bölüm Full İzle! 28 Mart 2021 Teşkilat Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT 1 ekranlarının ses getiren yeni dizisi Teşkilat pazar akşamı ekranlarda olacak. Teşkilat 4. bölüm kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Teşkilat Dizisi 4. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Teşkilat dizisi heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen dizide Deniz Baysal Yurtçu ve Çağlar Ertuğrul başrolleri paylaşıyor. MİT içinde kurulan gizli bir ekibin heyecan dolu mücadelelerinin ekrana geldiği yapım her hafta pazar günü saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

Teşkilat Dizisi 3. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının yeni dizisi Teşkilat geçen hafta 3. bölümü ile ekrana geldi. İlk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapım yayınlanan heyecan dolu son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümünde ekip SİHA saldırısının emrini veren kişiye ulaşmak için harekete geçer.

Teşkilat dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Serdar hala yaşadıklarının etkisinden çıkamamıştır. Bir yandan yaşadığı aşkın gerçek olduğuna inanmak isterken diğer yandan da SİHA mühendislerini öldürmeye çalışan düşmanları yakalamak ister. SİHA mühendislerinden çalınan diski almak için bir plan yapar. Zehra Serdar’dan çok hoşlanmasa da bu ölümcül tuzakta ona yardım eder. Bu sırada ekibin diğer üyeleri Pascal’ı takip ederler ve Berlin’e doğru yola çıkacağını öğrenirler. Gelen yeni emir ile ekip de Berlin’e gider. Pascal’ın patronunu öğrenmek için çıkılan bu yolculukta heyecan dolu dakikalar yaşanır. Serdar’ın deşifre olması ekip için sıkıntılı anlar yaşanmasına neden olur. Ancak şirketin üyeleri arasında yer alan patrona ulaşmayı başarırlar. Operasyonun başarılı şekilde tamamlanır. Ancak büyük patron artık ekibin peşindedir.

Teşkilat Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Teşkilat dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından izleyenler yapımın yeni bölümü merakla beklemeye başladı. İlgi ile takip edilen yapımın yeni bölüm fragmanında şirket ekibin peşine düşerken Serdar’ın da geçmişi ile yüzleşmesi görüldü. Heyecan dolu sahneleri ile dikkat çeken yeni bölüm fragmanının ardından yeni bölüm heyecanı arttı. Teşkilat dizisi yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.