İbo Show 19. Bölüm Full Canlı İzle! İbo Show 27 Mart 2021 2020 Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonda İbo Show tüm heyecanıyla Star TV ekranlarında yayınlanıyor. İbo Show bugün saat 20.00'da ekranlarda olacak. İbo Show 19. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

İbo Show 19. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlanan İbo Show programı eğlenceli konsepti ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Bir dönemlerin fenomen programları arasında yer alan İbo Show, yeni yayın döneminde de izleyenlerden takdir topluyor. 9 yıl aranın ardından yeniden ekrana dönen yapımda eğlence ve müzik dolu anlar yaşanıyor. İbo Show programı her hafta cumartesi akşamı saat 20.00’da ekrana geliyor.

İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in sunumu ile ekrana gelen programda her hafta birbirinden ünlü isimler konuk olarak ağırlanıyor. Televizyon ve müzik dünyasının popüler isimlerinin keyifli sohbetleri ile renk kattığı programda İbrahim Tatlıses eski anılarını anlatıyor, renkli dakikalar ekrana geliyor.

İbo Show Programı 18. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan İbo Show geçen hafta 19. bölümü ile ekrana geldi. 209 mart tarihli yayında yine eğlence ve coşku dolu anlar yaşandı. Birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu yapımda keyifli sohbetler edildi, kahkaha dolu anlar ekrana geldi. İbo Show geçen hafta ekrana gelen son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

İbo Show programının geçen hafta ekrana gelen son bölümünde ünlü sunucu Zahide Yetiş programda konuk oldu. Zahide Yetiş çalışma hayatı ile ilgili deneyimleri ve keyifli sohbeti ile yayına renk kattı. Programın diğer konukları ise Ceylan, İsmail YK ve Fatih Ürek oldu. Renkli kişiliği ile programa eğlence katan Fatih Ürek, söylediği şarkılar ile beğeni topladı. Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen İsmail YK da şarkıları ile izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

İbo Show Programı 27 Mart Konukları Kimler Olacak?

İbo Show programının eğlence dolu son bölümünün ardından yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Programın merakla beklenen yeni bölüm konukları da belli oldu. İbo Show’da bu hafta Sami Özer, Melihat Gülses, Orhan Hakalmaz, Hakan Mengüç ve Sümer Ezgü konuk olarak yer alacak. Eğlence dolu geçmesi beklenen yapım bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.