Menajerimi Ara 31. Bölüm Full İzle Star TV! 27 Mart 2021 Menajerimi Ara Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen Menajerimi Ara dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapım her hafta sosyal medyada gündem oluyor. Yeni bölümleri merakla beklenen Menajerimi Ara dizisi, pazar akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Menajerimi Ara 31. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Menajerimi Ara heyecan ve macera dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yapım her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Başrollerinde Canan Ergüder, Barış Falay, Fatih Artman ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı yapım pazar akşamları Star TV’de ekrana geliyor.

Menajerimi Ara Dizisi 30. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Menajerimi Ara geçen hafta 30. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümünde ajansta işler karışmaya başlarken, Dicle ve Barış ile sürpriz bir gece geçirirler. Menajerimi Ara dizisi son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Menajerimi Ara dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde ajansta sırların açığa çıkması ise beraber herkes dağılmaya başlar. Öğrendikleri karşısında çok sinirlenen Serkan, ajanstaki işleri yoluna koymak için Ceyda ile ortaklık yapar. Ceyda’nın ajansın yeni ortağı olması işleri karıştırır. Herkes bu gelişmenin etkisi ile şaşkınlık yaşar. Bu sırada Beren hakkında gerçeklerin ortaya dökülmesi karşısında Kıraç’ın verdiği tepki Dicle’yi çok şaşırtır. Kıraç Beren ile yaşadığı yüzleşme sonrasında hayal kırıklığına uğrar. Dicle bir yandan Barış’ı bulmaya diğer yandan da Cavida’nın kitap sözleşmesi için Kıraç’la mücadele etmeye devam eder. Bu sırada Barış ise depresyondadır. Çınar oyuncusu Defne Kayalar’ın verdiği yanlış kararlar ile uğraşırken, Feris ise hamilelik sürecini iyi yürütmeye çalışır. Dicle sonunda Barış’ı bulur ve ikisi arasında sürpriz bir gece yaşanır. Tüm olanların yükünü taşıyamayan Kıraç ise beklenmedik bir sorun ile karşı karşıya kalır.

Menajerimi Ara Dizisi 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Menajerimi Ara dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm tanıtımları yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında ajansta Ceyda rüzgarlarının esmesi herkesi şaşırtırken, Dicle ve Barış için ise işler yoluna girmeye başlar. Menajerimi Ara dizisi yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.