Müge Anlı Tamamı Tek Parça 29 Mart 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 29 Mart 2021 canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 29 Mart 2021 canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 29 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert çarpıcı gündemleri ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. İlgi ile takip edilen programda şüpheli kayıp ve cinayet olayları ekrana geliyor. Program hafta içi hergün saat 10.00’da yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 26 Martta Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert geçen haftanın son yayını ile 26 mart günü ekrana geldi. İlgi ile takip edilen programın son bölümünde yine birbirinden çarpıcı gündemler ekrana geldi. 26 programında gündemlerle ilgili yeni gelişmeler paylaşıldı, beklenmedik sürprizler ekrana geldi. Program son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının ekrana gelen son bölümünde Şahap Örcün kaybı ile ilgili inanılmaz bir gelişme yaşandı. 45 gündür kayıp olan Şahap Örcün’ün ailesinin gözyaşları son buldu. Hakkında alacaklılardan kaçtığı ya da intihar ettiği gibi birçok iddia ortaya atılan Şahap Örcün bulundu. Müge Anlı İle Tatlı sert programının son bölümünde 3 çocuk annesi kadın ve beraber yaşadığı adamın şüpheli kaybı ile ilgili de yeni gelişmeler ekrana geldi. Evini ve çocuklarını bırakarak başka birinin yanına taşınan Mine Yetkin ve erkek arkadaşının nerede olduğu ile ilgili yeni gelişmeler ekrana geldi. Programın son bölümünde yeni gündemler de izleyenlerle buluştu. Eşinden şiddet, dart ve işkence gören Lale Şekeroğlu çocuklarını da bırakarak evini terk etti. Eşinin şiddetinden kaçan Lale Şekeroğlu şehri terk etti. Genç kadının nerede olduğunu Müge Anlı ve ekibi araştırıyor. Programda 3 çocuk babası taksicinin şüpheli kaybı da gündem olmaya devam etti.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 29 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı bugün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana gelecek. Sevilen programın yeni bölümünde Lale Şekeroğlu’nun nerede olduğu ve Mine Yetkin’in şüpheli kaybı ile ilgili yeni gelişimeler ekrana gelecek. Program bugün saat 10.00’da ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.