Doya Doya Moda All Star 29 Mart 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 11. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda All Star yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda All Star 11 .Bölüm 29 Mart 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen moda yarışması Doya Doya Moda heyecan dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. İlgi ile takip edilen programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana izleyenlerden büyük beğeni toplayan yarışmada eğlence dolu anlar ekrana geliyor. Moda yarışmasında birbirinden iddialı isimler hafta boyunca kıyasıya rekabet ediyor. İzleyenlerin hem keyifli vakit geçirdiği hem de moda konusunda bilgi sahibi olduğu program hafta içi hergün saat 13.00’da ekrana geliyor.

Doya Doya Moda programının jüri üyesi koltuğunda Seray Sever, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Gülşah Saraçoğlu oturuyor. Moda dünyasının deneyimli isimleri yarışmacıların tarzlarını ve kombinlerinin değerlendiriyor. Her hafta büyük beden 7 kadın günün konseptine uygun kombinleri ile podyumda yer alıyor. En tarz kombinleri yapmak ve jüriden en yüksek puanları almak isteyen yarışmacıların arasında kıyasıya rekabet yaşanıyor. Programda her hafta birincisi olan isim tasarım takıların sahibi oluyor.

Doya Doya Moda All Star 26 Mart Puan Durumu Nasıl Oldu, Haftanın Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yarışmalarından Doya Doya Moda geçen haftanın final bölümü ile 26 mart günü ekrana geldi. Programın son bölümünde hafta boyunca kıyasıya rekabet eden yarışmacılardan en yüksek puanı alan isim açıklandı. Programın sıkı takipçileri bu hafta tasarım kolyeyi kazanan yarışmacının kim olduğunu merak etti.

Doya Doya Moda programının ekrana gelen son final bölümünde yarışmadan elenen isim olmadı. Programda haftanın birincisi ise 100 puan alan Özde oldu. Hafta boyunca jüriden en yüksek puanları alan Özde, tasarım kolyeyi kazanan isim oldu.

Doya Doya Moda All Star 29 Mart Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda programı bugün yeni haftanın ilk bölümü ile ekrana gelecek. Programda 29 mart puan durumu ise henüz belli olmadı. Doya Doya Moda yeni bölümü ile bugün saat 13.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.