Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 29 Mart 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Esra Erol 29 Mart 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 29 Mart 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 29 Mart 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 29 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Gündüz kuşağının sevilen programı Esra Erol akıl almaz olayları ekrana taşımaya devam ediyor. Aldatılan, dolandırılan ve yakınları kaybolan binlerce mağdurun hikayesinin konuşulduğu program hafta içi hergün saat 16.20’de ATV’de ekrana geliyor.

Esra Erol Programı 26 Martta Neler Oldu?

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Esra Erol, geçen haftanın son yayını ile 26 mart günü ekrana geldi. İlgi ile takip edilen programın son bölümünde yine birbirinden çarpıcı olaylar ekrana geldi. Esra Erol yayınlanan son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Esra Erol’un 26 mart günü ekrana gelen son bölümünde Rümeysa’yı mağdur eden Semanur ve Batuhan canlı yayına katıldı. Haklarında silah kaçakçılığı ve uyuşturucu madde satışı iddiaları olan Batuhan ve Semanur, Rümeysa’nın iddialarına yanıt verdi. Rümeysa’yı dolandırdıkları iddia edilen ikili gergin tavırlar sergiledi. Büyük yüzleşmede çarpıcı gelişmeler yaşandı ve yeni iddialar gündeme geldi. Esra Erol’un diğer gündemi ise Muammer Ay isimli kişiye kaçan eltiler oldu. İki eltinin beraber kaçtıkları Muammer Ay hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. Eltiler canlı yayına katıldı ve yaşananları anlattı. Programda günlerdir konuşulan çift Salih ve Keziban yüzleşmesi de devam etti. İkilinin evlilikleri ile ilgili verecekleri karar merakla bekleniyor. Esra Erol’un son bölümünde günlerdir kaçan Mine ve Özkan da gündem olmaya devam etti. Mine’nin ailesinin canlı yayına katıldığı olayda Esra Erol ve ekibi gizlice evlenen ikiliyi aramaya devam ediyor. Programın diğer gündemi ise 15 yıldır oğlu Sabri’yi arayan Fatih Bey oldu. Fatih Bey ve oğlunun büyük buluşması canlı yayın ile ekrana geldi.

Esra Erol Programı 29 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un geçen hafta ekrana gelen çarpıcı gündemlerinin ardından programda bugün konuşulacaklar merak konusu oldu. Haftanın ilk yayını ile bugün ekrana gelecek programda Muammer Ay’a kaçan eltiler yayına konuk olmaya devam edecek. Mine ve Özkan kaçışında da yeni gelişmelerin ekrana geleceği program bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.