Survivor 2021 Tek Parça İzle! 29 Mart 2021 Pazartesi Survivor 58. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2021 tüm heyecanıyla TV 8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2021 58. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 58. bölüm tanıtım fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 58. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni programı Survivor Türkiye rekabet ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yapımda bu sezon yine ünlüler ve gönüllüler takımları mücadele ediyor. Güç ve denge gerektiren zorlu parkurlarda kıyasıya mücadelenin gerçekleştiği programda bu sezon birinci olacak isim yine merakla bekleniyor. Survivor Türkiye her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği Survivor Türkiye programı her hafta sosyal medyada gündem oluyor. Yeni sezonda yine ilgi ile takip edilen yarışmada birleşme partisinin başlaması ile heyecan zirveye çıktı.

Eleme adayı Hanzede ve Aleyna Çalışkan oldu.

Survivor Türkiye 28 Martta Neler Yaşandı, Birleşme Partisinde Neler Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor Türkiye dün heyecan dolu yeni bölümü ile izleyenleri ile buluştu. Birleşme partisinin başladığı son bölümde eğlence dolu anlar ekrana geldi. Yunan yarışmacıların da katıldığı birleşme partisinde takımlar şarkı yarışması ile karşı karşıya geldi. Gecenin kazanan ismi ise merak edildi.

Survivor Türkiye programında heyecanla beklenen Birleşme Partisi dün akşam ekrana gelen bölüm ile başladı. Dünyaca ünlü şarkıcı Jason Derulo’nun sahne performansı ile başlayan gecede yunan yarışmacıların da katılımı ile eğlence dolu anlar ekrana geldi. Yunan ve Türk yarışmacıların kaynaştığı birleşme partisinde yarışmacılar bu kez sahne performansları ile rekabet etti. Şarkı yarışmasında gönüllüler takımında Aleyna 90 puan alırken, gönüllüler takımından İlayda 89 puan aldı. İki yarışmacı finale kaldı. Final oyununda ise Aleyna aldığı yüksek puan ile yarışmanın birincisi oldu. Yarışmacıların birbirinden şık kıyafetlerle katıldığı birleşme partisinde eğlence ve heyecan doruğa yükseldi.

Survivor Türkiye 29 Mart Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Survivor Türkiye programında ekrana gelen heyecan dolu birleşme partisinin ardından yaşanacaklar merak edildi. Yeni sezonun en eğlenceli akşamının geride kaldığı yarışmada bundan sonra takımlar bir arada mücadele edecek. Programın yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.