Uyanış Büyük Selçuklu 26. Bölüm Full İzle! 29 Mart 2021 Uyanış Büyük Selçuklu 26. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni yapımlarından olan Uyanış: Büyük Selçuklu 26. Bölüm full izlemek için haber detayında yer alan videoyu açabilirsiniz. Tarihi en iyi şekilde konu alan, Selçuklu ile ilgili her detayı tek tek, ince ince işleyen en büyük prodüksiyonlar arasında yer alan Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisi 26. Bölüm ile birlikte aksiyona hazır olun. İşte detaylar…

Uyanış: Büyük Selçuklu 26. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Başrollerinde Buğra Gülsoy ve Ekin Koç’un yer aldığı yapım her hafta pazartesi günleri saat 20.00’da TRT1 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 25. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu dizisi geçen hafta 25. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın yayınlanan son bölümünde Hasan Sabbah’ın öğrendiği sırlar Melikşah için tehdit haline gelirken, hamile olan Terken ise bu gelişme ile saraydaki dengeleri değiştirmeye çalışır. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Sencer’in tertip ettiği oyun ile Tekiş’in hain olduğu ortaya çıkar. Melikşah bu hainliği öğrenir ve Tekiş’e beklenmedik bir ceza verir. Bu sırada Kınık Obası’na giden Hasan Sabbah, Tapar ile gizlice buluşan kadının Başulu olduğunu öğrenir. Hasan Sabbah yeni öğrendiği bu gerçek ile Melikşah’ı köşeye sıkıştırmaya çalışır. Tüm bunların arasında Terken karnındaki bebeğin erkek olduğunu öğrenir. Bebeğin erkek olduğu müjdesini Melikşah’a vermek için vakit kaybetmek istemez. Bu gelişme ile sarayda dengeleri değiştirebileceğine inanan Terken’i ise bekleyen büyük bir sürpriz vardır. Nizamülmülk ise çalınan takvim meselesi ile ilgilenmeye başlar. Bu olayda Fida’nın suçlu olduğunu düşünen Nizamülmülk, ihaneti ortaya çıkarmak için plan yapmaya başlar.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünün ardından yapımda bu hafta yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen yapımda Hasan Sabbah’ın yeni kozunu nasıl kullanacağı merak ediliyor. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında da heyecan dolu sahneler dikkat çekti. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümü ile bu akşam  saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.