Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 30 Mart 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 30 Mart 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 30 Mart 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Global Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı kıpır kıpır yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Bu sezon yayın hayatına başlayan sabah programında eğlence dolu anlar ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen programda her bölüm müzik, bilgi ve eğlence dolu anlar yaşanıyor. Sabah saatlerine mutluluk katan program hafta içi hergün saat 09.45’te Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Ekranların sevilen yüzü Alişan ve pop müziğin popüler isimlerinden Demet Akalın’ın sunumu ile ekrana gelen sabah programın birçok farklı konuda sohbetler ediliyor. Sanat ve müzik dünyasının birbirinden ünlü isimlerinin konuk olduğu programda, konuklar haklarında bilinmeyenleri ve en özel anılarını paylaşıyor. Şarkıların da renk kattığı sabah programında uzman isimler sağlık ve mutfak köşesinde izleyenleri bilgilendiriyor. Magazinden mimariye birçok farklı konuda keyifli sohbetlerin ekrana geldiği renkli sabah programının yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 29 Martta Neler Yaşandı?

Star TV  ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı dün yine eğlence dolu bölümü ile ekrana geldi. Haftanın ilk yayını ile yine izleyenleri ekrana kilitleyen programda müzik ve bilgi dolu anlar yaşandı. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı dün ekrana gelen bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının son bölümünde Demet Akalın ve Alişan en sevilen şarkıları ile izleyenleri coşturdu. Sağlıklı yaşamın sırlarının paylaşıldığı son bölümde uzman isimler sağlık ve lezzetli yemek tarifleri verdi. Programın müzik ve bilgi dolu son bölümü ilgi ile takip edildi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 30 Mart Konukları Kimler Olacak?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı bugün yeni haftanın ikinci yayını ile ekrana gelecek. İlgi ile takip edilen programa bugün konuk olacak isimler ise henüz belli değil. Program saat 09.45’te ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.