Müge Anlı Tamamı Tek Parça 30 Mart 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 30 Mart 2021 canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 30 Mart 2021 canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 30 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Müge Anlı İle Tatlı Sert birbirinden çarpıcı olayları ile Türkiye’nin gündemini belirliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana merakla takip edilen yapımda şüpheli cinayet ve kayıp olayları ekrana geliyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi hergün saat 10.00’da canlı yayın ile ATV ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 29 Martta Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı İle Tatlı Sert dün yine birbirinden çarpıcı gelişmeleri ekrana taşıdı. İlgi ile takip edilen programın dün ekrana gelen bölümünde birçok yeni gündem konuşuldu. Akıl almaz cinayet olaylarının ekrana geldiği programda kayıplarla ilgili yeni gelişmeler de yaşandı. Müge Anlı İle Tatlı Sert programının son bölümü yine merakla takip edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünde Emel Şimşek ve erkek arkadaşı gündem olmaya devam etti. İkilinin ilişkisinden yaşanan çarpıcı gelişmeler izleyenler şaşırttı. Uzun zamandır tartışılan Emel Şimşek ile ilgili yeni gelişmeler Müge Anlı açıkladı. Programın dün ekrana gelen bölümünde 16 bıçak darbesi ile öldürülen Sezen Ünlü’nün babası canlı yayına konuk oldu. Kızını kaybeden acılı baba yaşananları anlattı. 17 yaşındaki Sezen Ünlü tecavüze uğramış ve hamile kaldığı için evlenmişti. Sezen Ünlü’yü bıçaklayarak öldüren 24 yaşındaki imam nikahlı eşi Anıl Tomay tutuklandı. Canlı yayına katılan acılı baba kızının ardından göz yaşları döktü. Programın diğer gündemi ise 17 yaşındaki kayıp Umut oldu. İstanbul’da bir süre önce kaybolan Umut, dün bulundu. Müge Anlı ilesine mutlu haberi verdi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 30 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında dün ekrana gelen gündemlerin ardından bugün programda konuşulacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen programda bugün Emel Şimşek ve erkek arkadaşının olayları gündem olmaya devam edecek. Yeni olayların da ekrana geleceği program bugün saat 10.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.