Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 30 Mart 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Esra Erol 30 Mart 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 30 Mart 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 30 Mart 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 30 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol programı akıl almaz olayları ekrana taşıyor. Savrulan hayatların ve dağılan ailelerin ekrana geldiği programda birbirinden çarpıcı gündemler izleyenlerle buluşuyor. Esra Erol yeni bölümleri ile hafta içi hergün saat 16.20’de ekrana geliyor.

Esra Erol Programı 29 Martta Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Esra Erol dün yine birbirinden çarpıcı gündemleri ekrana taşıdı. Programın yayınlanan son bölümünde yüzleşmeler ve buluşmalar ekrana geldi. Birbirinden akıl almaz iddiaların konuşulduğu program yine merakla takip edildi.

Esra Erol programının dün ekrana gelen bölümünde Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen eltiler programa konuk oldu. Muammer Ay’a kaçan iki elti canlı yayına katıldı. Akıl almaz açıklamaların ekrana geldiği programda beklenmedik gelişmeler de yaşandı. Eltiler ile eşlerinin yüzleşmesinde ikinci perdenin ekrana geldiği bölümde küçük elti Hamide ile ilgili iddialar şaşkınlık yarattı. Muammer Ay’ın küçük elti Hamide’yi büyü ile kandırdığı iddia edildi. Programın diğer gündemi ise 15 yıldır oğlu Sabri’yi arayan Fatih Bey oldu. Esra Erol Fatih Bey’in yıllar önce kaybettiği oğlunu buldu. Programın dün ekrana gelen bölümünde dolandırıcılık olayı da ekrana geldi. 65 yaşındaki Mehmet Bey kendisinden 40 yaş küçük Ebru’ya 500 bin lirasını kaptırdı. Dolandırıldığını iddia eden Mehmet Bey, yaşananları canlı yayında anlattı. İsyan eden Mehmet Bey Ebru ile yüzleşme ve parasını geri almak istiyor. Esra Erol’un çarpıcı gündemlerinden biri de eşinden şiddet gören Muammer Bey oldu. Yıllardır eşinden dayak yediğini açıklayan Muammer Bey, canlı yayında isyan etti.

Esra Erol Programı 30 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünün ardından programda bugün konuşulacaklar merak konusu oldu. Programın bugün ekrana gelecek bölümünde Muammer Ay’a kaçan eltiler gündem olmaya devam edecek. Yüzleşmenin devam edeceği programda Fatih Bey ve oğlunun kavuşması da ekrana gelecek. Esra Erol yeni gelişme ve gündemlerle bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.