Survivor 2021 Tek Parça İzle! 30 Mart 2021 Salı Survivor 59. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2021 tüm heyecanıyla TV 8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2021 59. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 59. bölüm tanıtım fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 59. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni programı Survivor Türkiye yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yarışmada ünlüler ve gönüllüler zorlu parkurlarda kıyasıya mücadele ediyor. Her bölümü ile sosyal medyada gündem olan yarışma pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.0’da TV8 ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

Survivor Türkiye 29 Martta Neler Yaşandı, Ödül ve Dokunulmazlık Oyunlarını Kimler Kazandı?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor Türkiye dün yine heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. Birleşme partisinin ardından ekrana gelen ilk bölümde dokunulmazlık ve ödül oyunu heyecanı yaşandı. Programın son bölümüne eski ve yeni yarışmacılar arasında Anlat Bakalım oyunu da oynandı. Eğlence dolu anların ekrana geldiği son bölüm yine ilgi ile takip edildi.

Survivor Türkiye programının son bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyunu öncesinde oynana avantaj oyununda ünlüler takımından Batuhan ve Merve ile gönüllüler takımından Aleyna ve Poyraz karşı karşıya geldi. Avantaj oyununu ünlüler takımı kazandı. Sonrasında oynanan dokunulmazlık oyununda ise beraberlik sağlandı. Bayrak yarışına kalan dokunulmazlığı kazanan takım ünlüler oldu. Gönüllüler takımı eleme konseyi için toplandı. Dokunulmazlık oyunun ardından oynanan ödül oyununda takımlar tandır, kuru fasulye, pilav ve yoğurt yemek için mücadele etti. Dokunulmazlık oyununu kazanan ünlüler, ödül oyununun da kazananı oldu. Survivor’un son bölümünde eski yarışmacılar ile yeni yarışmacılar arasında Anlat Bakalım oyunu oynandı. Anlat Bakalım oyunu ile eğlence dolu anlar ekrana gelirken kazanan takım ise 2021 yarışmacıları oldu. Programın sonunda gönüllüler takımından seçilecek eleme adayı için konsey toplandı. SMS oyları ile belirlenen eleme adayları bu hafta Hanzade ve Aleyna Çalışkan oldu.

Survivor Türkiye 30 Mart Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Survivor Türkiye programı bugün heyecan dolu yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yarışmanın yeni bölüm tanıtımında zorlu mücadeleler dikkat çekti. Program yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.