Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 188. Bölüm Full İzle! 30 Mart Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü merakla bekleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 188. bölüm fragmanı ve kesintisiz izleme bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun zamandır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi aksiyon ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yapımda Çakırbeyli ailesinin düşmanlarına karşı verdiği amansız savaş anlatılıyor. Yapım her hafta salı akşamları saat 20.00’da ATV’de ekrana geliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi 187. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının fenomen yapımlarından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi geçen hafta 187. bölümü ile ekrana geldi. Heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapımın son bölümünde Ceylan Çakırbey’in hamleleri Hızır’ı zor duruma düşürür. Ceylan kimseyi dinlemeden planlarını uygulamaya koyarken, Korkmaz ailesi ise büyük bir savaş başlatmak üzeredir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Hızır Çakırbeyli İshak ve Tuncay’a hayatları boyunca unutamayacakları bir ders verir. Bu hamle ile ailesini koruduğunu düşünen Hızır, eşi Ceylan’ın verdiği karar ile ise zor bir duruma düşer. Ceylan Çakırbeyli Hızır’ın tüm uyarılarına rağmen aldığı kararın arkasında durur. Alparslan ve İlyas’ı da dinlemeyen Ceylan, istihbaratla beraber hareket etmeye başlar. Ceylan ne olursa olsun Hızır’ı korumak konusunda kararlıdır. Bu sırada oğlu Uğur’u kaybeden Demir ise intikam almak ister. Abisi İdris ona karşı çıksa da intikam almak konusunda kararlı olan Demir’in ilk hedefi Behzat’ın en yakını Hakan olur. Bu sırada Hamdi Korkmaz ise Kimsesiz Doğan’ı karşısına alacaktır. Oğlu Yaman Korkmaz’ı dinlemeyen Hamdi Korkmaz ilk hamlesini yapar. Beklenen haber Seko’dan gelir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi 188. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde yaşananların ardından yapımın yeni bölümü merak edildi. Dizinin 188. bölüm fragmanı da yayınlandı. Ceylan ve Kimsesiz Doğan’ın hayatının tehlikede olduğunun görüldüğü yeni bölüm fragmanı ile heyecan doruğu yükseldi. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.