Baraj Dizisi 33. Bölüm Full İzle FOX TV! 30 Mart Baraj Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Baraj 33. Bölüm izle, Baraj son bölüm izle, Baraj 33. Bölüm fragmanı izle araştırması yapan kişiler için hazırladığımız Baraj 33. Bölüm izle makalemizle birlikte dizideki tüm önemli anları sizlerle paylaşıyoruz. Aynı zamanda dizinin tamamını da tek parça olarak izlemenizi sağlıyoruz. Baraj 33. Bölüm tek parça izle seçeneğinden faydalanarak diziyi izlemek için yazımızın devamına göz atabilirsiniz…

Baraj 33. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Baraj heyecan dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yeşilçam filminden ekrana uyarlanan yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Başrollerinde Feyyaz Duman ve Biran Damla Yılmaz’ın yer aldığı Baraj dizisi her hafta salı akşamları saat 20.00’da FOX TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Baraj Dizisi 32. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Baraj geçen hafta 32. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapımın geçen hafta ekrana gelen bölümünde Nazım çevresindeki yalanlardan bunalır ve bir süre yalnız kalmak ister. Tarık ise Halit’ten kurtulmanın sevincini yaşayamadan yeni bir sorun ile karşı karşıya kalır. Baraj dizisi geçen hafta ekrana gelen bölümü ile yine izleyenlerden beğeni topladı.

Baraj dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde hem Bahar’ın hem de Nehir’in yalan söylediğini öğrenen Nazım büyük bir yıkım yaşar. İkisinin de hamile olmadığını öğrenmek ona ağır gelir. Çevresindeki kaostan ve yalanlardan uzaklaşma ister. Bu yüzden oğlunu da yanına alarak, kimseye haber vermeden ortadan kaybolur. Nazım ve Mert baş başa vakit geçirirken Nehir de onların yanında olmak ister. Nehir Nazım’ın yerini bulmaya ve onunla konuşmaya çalışır. Ancak Azra’nın Nehir için korkunç planları vardır. Bu sırada Tarık, Zahra ve İbrahim ise sonunda Halit’ten kurtulmuştur. Halit’in gidişi ile rahat edeceklerini düşünürken, şimdi de Halit’in annesi gelmiştir. İşler git gide karışırken Tarık yeni bir çıkış yolu aramaya başlar.

Baraj Dizisi 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Baraj dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde yaşananların ardından yeni bölümde yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Mert’in kaçırılması herkesi endişelendirecek. Bu işin arkasında Azra’nın olması ise Nazım’ı yeni bir hayal kırıklığı ile baş başa bırakır. Baraj dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.