Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 31 Mart 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 31 Mart 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 31 Mart 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı eğlence ve kahkaha dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen programda birçok konuda sohbet ediliyor, müzik şöleni yaşanıyor. Ünlü isimlerin de konuk olarak ağırlandığı yapım hafta içi hergün saat 09.45’te ekrana geliyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 30 Martta Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah dün yine eğlence dolu bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen programın son bölümünde birbirinden ünlü isimler konuk olarak ağırlandı. Konukların renk kattığı programda sağlık köşesinde uzmanlar izleyenleri bilgilendirdi. Müzik şöleninin de yaşandığı son bölümde ünlü isimler şok açıklamaları ile izleyenleri ekrana kilitledi. Program son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün ekrana gelen bölümünde Prof. Dr. Uğur Batı ve Dr. Timur Yılmaz canlı yayına konuk oldu. Uzman isimler anne babalara çocuklarını sosyal medyanın kötü etkilerinden korumanın yollarını anlattı. İnsülin direnci hakkında da bilgilerin verildiği sağlık köşesi merakla takip edildi. Programın diğer konuğu ise Cennetten Çiçek şarkısı ile geniş bir kitleyi kendisine hayran bırakan Zehra oldu. Zehra yeni şarkıları ile izleyenlere müzik şöleni yaşattı. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dünkü bölümünde konuk olarak ağırlanan diğer isim ise başarılı sunucu ve model Şenol İpek oldu. Ünlü isim canlı yayında kendi ile ilgili bilinmeyenler anlattı. çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 31 Mart Konukları Kimler Olacak?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün ekrana gelen eğlence dolu bölümünün ardından bugün programa konuk olacak isimler merakla bekleniyor. Programın 31 mart konukları ise henüz belli olmadı. Sevilen sabah programı bugün saat 09.45’te Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.