Müge Anlı Tamamı Tek Parça 31 Mart 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 31 Mart 2021 canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 31 Mart 2021 canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 31 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Müge Anlı İle Tatlı Sert programı birbirinden çarpıcı olaylar ile Türkiye’nin gündemini belirliyor. Her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen programda şüpheli kayıp ve cinayet olayları ele alınıyor. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunduğu program hafta içi hergün saat 10.00’da yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 30 Martta Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı İle Tatlı Ser dün yine birbirinden çarpıcı gündemleri ekrana taşıdı. İlgi ile takip edilen programın son bölümünde şüpheli cinayet olayları ve işlenen gündemlerde yaşanan gelişmeler ekrana geldi. Programın dün yayınlanan bölümüne 62 yaşındaki kadının şüpheli cinayeti damgasını vurdu. Müge Anlı İle Tatlı sert son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün yayınlanan bölümünde 62 yaşındaki Ayten Sevim’in şüpheli cinayeti ekrana damgasını vurdu. Programa katılan iki kız kardeş anneleri Ayten Sevim’in ölümünden babalarının sorumlu olabileceğini iddia etti. Babalarının başka bir kadın ile görüştüğünü açıklayan kız kardeşler, annelerinin belli bir birikimi olduğunu, bu yüzden babalarının cinayet zanlısı olabileceğini iddia ediyor. Mürettin Sevim kızlarının cinayet iddialarını kabul etmedi. Bununla beraber hayatında başka biri olduğunu kabul ediyor. Aytem Sevim’in cinayet kurbanı mı olduğu yoksa geçirdiği kaza sonucu mu öldüğü merak edildi. Müge Anlı İle Tatlı Sert programında işlenen konulardan biri olan Özcan Eren cinayetinin mahkemesi devam ediyor. Müge Anlı dün görülen davada mahkemenin verdiği kararı canlı yayında açıkladı. Programa konuk olan emekli hostes Nalan Ülker ise dolandırıldığını iddia ediyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 31 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünün ardından programda bugün konuşulacak gündemler merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen yapımda bugün Ayten Sevim’im şüpheli ölümü gündem olmaya devam edecek. Müge Anlı ile Tatlı Sert birbirinden çarpıcı gündemleri ile bugün saat 10.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.