Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 31 Mart 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Esra Erol 31 Mart 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 31 Mart 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 31 Mart 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 31 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol akıl almaz olayları ekrana taşımaya devam ediyor. İlgi ile takip edilen programda aldatılan, dolandırılan ve yakınları kaybolan binlerce mağdur ekrana geliyor. Esra Erol hafta içi hergün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Esra Erol 30 Martta Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Esra Erol birbirinden çarpıcı gündemleri ile dün yine izleyenleri ekrana kilitledi. Akıl almaz olayların ekrana gelmeye devam ettiği son bölümde beklenmedik gelişmeler de izleyenleri şaşırttı. Program dün ekrana gelen bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen eltiler konuşulmaya devam etti. Eşlerini ve çocuklarını bırakıp yufkacı Muammer’e kaçan eltilerle ilgili yaşanan son gelişmeler dün ekrana geldi. Büyük eltinin annesi Emine hanım canlı yayına katıldı ve kızının yaptıklarına isyan etti. Küçük elti Hamide’nin canlı yayına katıldığı programda ortaya atılan iddialar izleyenleri şok etti. Programın diğer gündemi ise kendisinden 40 yaş küçük Ebru’ya 535 bin lirasını kaptıran Mehmet Bey oldu. Dolandırıldığını düşünen ve Esra Erol’dan yardım isteyen Mehmet Bey, canlı yayında yaşadıklarını anlattı. Programda dün Mehmet Bey ve kendisini dolandıran Ebru arasında büyük yüzleşme yaşandı. Programın diğer gündemi ise kendisine şiddet gösteren eşi Gülhan’dan boşanmak isteyen Muammer oldu. Eşinin kendisini darp ettiğini ve sonrasında Sezai isimli kişiye kaçtığını iddia eden Muammer artık sadece boşanmak istiyor. Muammer ve Gülhan arasında yaşanacak yüzleşme merakla bekleniyor.

Esra Erol 31 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünün ardından yeni bölümde konuşulacak gündemler merak konusu oldu. Programın bugün ekrana gelecek olan yeni bölümünde Muammer Ay’a kaçan iki elti gündem olmaya devam edecek. Ebru ve Mehmet arasındaki yüzleşmenin de devam edeceği yeni bölümde farklı gündemlerde ekrana taşınacak. Esra Erol yeni bölümü ile bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.