Kuruluş Osman Dizisi 52. Bölüm Full İzle! 31 Mart 2021 Kuruluş Osman Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV kanalının en çok izlenen dizisi olan Kuruluş Osman son bölüm izle, Kuruluş Osman 52. Bölüm izle sorguları Google’da en çok aratılanlar arasında yer almaktadır. Sizler için hazırladığımız makalenin altında yer alan, Kuruluş Osman son bölüm kesintisiz izle ya da Kuruluş Osman 50. Bölüm tek parça izle seçeneklerinden birisine tıklayarak; çok sevilen dizi Kuruluş Osman dizisini izleyebilirsiniz…

Kuruluş Osman Dizisi 52. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

İkinci sezonu ile ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Dizi çarşamba akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Kuruluş Osman Dizisi 51. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının fenomen yapımlarından Kuruluş Osman geçen hafta 51. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümünde yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Malhun hatunun hayatının tehlikede olduğu son bölümde Osman Bey, büyük bir tehlikenin içine girer. Kuruluş Osman son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Kuruluş Osman dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Malhun hatunu esir alan Kara Şaman Togay, Kayı obasına gelerek Osman Bey’e meydan okur. Togay’ın bu hamlesi karşısında çok sinirlenen Osman Bey, Malhun hatunu kurtarmak için bir yol aramaya başlar. Togay Malhun hatunu serbest bırakmayı kabul eder ancak karşılığında da Yarhisar Tekfuru Aris’i istemektedir. Bu esir değiş tokuşunu kabul eden Osman Bey, Togay’ı yenmek için tehlikeli bir plan yapar. Osman Bey eşit değiş tokuşunun yanı sıra İnegöl Kalesi’nin ele geçirmek için de hazırlıklara başlar. İnegöl Kalesi’ni işgal etmek için ordusunu kurar ve bir plan hazırlar. Bu sırada Umur Bey ise kızını kurtarmak için başka yollar düşünmektedir. Osman Bey’in tüm ikazlarına rağmen Nikola ile işbirliği yapar. Nikola Umur Bey’in kızını geri vermeyi kabul eder. Ancak karşılığında Umur Bey’den çok tehlikeli bir görevi yerine getirmesini ister.

Kuruluş Osman Dizisi 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kuruluş Osman dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından yeni bölüm merakla beklenmeye başlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanları da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Malhun hatunun kurtulduğu görülürken, Osman Bey’in Dündar Bey’in hain olduğunu anlaması ise dikkat çekti. Kuruluş Osman dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.