Benim Adım Melek Dizisi 59. Bölüm Full İzle! 31 Mart 2021 Benim Adım Melek Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Benim Adım Melek 59. Bölüm izle ve Benim Adım Melek 59. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Benim Adım Melek 59. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Benim Adım Melek 59. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Benim Adım Melek son bölüm izle.

Benim Adım Melek 59. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

İkinci sezonu ile TRT1 ekranlarında yayın hayatına devam eden Benim Adım Melek dizisi dramatik anlatımı ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Çocukları için her şeyi göze alan bir annenin hikayesinin anlatıldığı yapımın başrollerinde Nehir Erdoğan ve Kutsi rol alıyor. Benim Adım Melek dizisi her hafta çarşamba akşamları saat 20.00’da TRT1’de  ekrana geliyor.

Benim Adım Melek Dizisi 58. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek geçen hafta 58. bölümü ile ekrana geldi. Gülce’nin gidişi herkes için bir yıkım yaratırken, Cumali ve Seyitali ise her şeye rağmen Zümrüt’ü aramaya karar verir. Defne ise yaşananlardan kendisini sorumlu tutar. Benim Adım Melek dizisi duygu ve heyecan yüklü son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Benim Adım Melek dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Gülce’nin babası ile gittiğini öğrenen Mithat ve Seyran büyük bir yıkım yaşarlar. Mithat Gülce’ye ulaşmak için avukat İhsan’dan yardım ister. Ancak ne Gülce’den ne de babası Erdal’dan  bir iz bulamazlar. Bu sırada yaşananların ardından ortadan kaybolan Zümrüt herkesi çok üzer. Zümrüt’ün Halfeti’de olduğunu düşünen Cumali, onu aramak için Seyitali ile beraber yola çıkar. Bu yolculuğun öncesinde Zümrüt yokken Cumali’nin ne kadar üzgün olduğunu gören Defne ise kendisini suçlamaktadır. Ömer ise her şeye rağmen karısının yanında olur ve aldıkları kararın arkasında dururlar. Bu sırada Kenan, Alpay’ı ölüme yollamak üzeredir. Ancak Funda’nın yaptığı bir hamle Kenan’ı durdurur. Buna rağmen Alpay’ın Kenan’dan kurtuluşu yoktur.

Benim Adım Melek Dizisi 59. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Benim Adım Melek dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımda yaşanacak yeni gelişmeler merak konusu oldu. Yaşananların ardından Ömer ve Defne’nin konağa dönüp dönmeyeceği merakla bekleniyor. Kenan’ın Alpay ve Funda’ya keseceği cezanın da merakla beklendiği yapım bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.