Masumiyet Dizisi 6. Bölüm Full İzle! 31 Mart 2021 Masumiyet Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni dizisi Masumiyet yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Masumiyet 6. bölüm full izleme linkine ve 6. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Masumiyet 6. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Masumiyet dizisi yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Kızı yanlış bir adama aşık olan bir annenin verdiği mücadelenin anlatıldığı yapımın başrollerinde Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ ve Hülya Avşar rol alıyor. Yapım her hafta çarşamba akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Masumiyet Dizisi 5. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Masumiyet geçen hafta 5. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümüne yine birbirinden çarpıcı gelişmeler yaşandı. Aileler arasındaki savaş başka bir boyuta taşınırken, Ela’nın hatırladıkları ise işin rengini değiştirir. Masumiyet dizisi geçen hafta ekrana gelen son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Masumiyet dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Ela ve İlker’in olay yerinde yaşadıkları yüzleşme ikisi içinde korku dolu geçer. Bu yüzleşme ile Ela, bazı şeyleri hatırlamaya başlar. Ela’nın yaşananları hatırladığını anlayan İlker ise birkez daha annesine sığınır. Bu durum karşısında harekete geçen Hale, oğlunu yurt dışına kaçırmak için hamlede bulunur. Her şeyi ayarlar ve oğlunu uzaklaştırmak ister. İrem ise yaşadıklarının intikamını almak ister ve sahte bir intihar düzenler. İrem’in intihar etmesi herkesi korkuturken, bu intiharın oyun olduğunu öğrenen Hale ise yeni bir plan yapar. İrem bu sırrı saklamak için Hale’nin dediklerini yapmak zorunda kalır. Harun ise bu karmaşadan kızını koruyamamanın mutsuzluğu içindedir ve Bahar ile işbirliği yapmak ister. Bahar ise kızların arasındaki tehlikeli düşmanlığa rağmen Harun’a güvenmeyi seçer. Bu sırada Ela’nın hamile olduğunu hatırlaması işe işleri başka bir boyuta taşır.

Masumiyet Dizisi 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Masumiyet dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu son bölümünün ardından yeni bölüm heyecanı başladı. Dizinin 6. bölüm fragmanları ekrana geldi. Bebeğini kaybeden Ela’nın intikam için ettiği yeminlerin görüldüğü fragmanda İrem’in İlker’den boşanması ise şaşkınlık yarattı. Masumiyet dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.