Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 1 Nisan 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 1 Nisan 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 1 Nisan 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı kıpır kıpır eğlence dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Global Medya’nın yapımcılığını üstlendiği sabah programı ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip ediliyor. Her bölümü ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan programın yeni bölümleri merakla bekleniyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah hafta içi hergün saat 09.45’te Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Ekranların sevilen yüzü Alişan ve yakın arkadaşı Demet Akalın’ın sunumu ile ekrana gelen Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı ile sabahlar müzik, eğlence ve bilgi dolu başlıyor. Sanat ve müzik dünyasının birbirinden ünlü isimlerinin konuk olarak ağırlandığı programda özel açıklamalar yapılıyor. Ünlü isimlerin bilinmeyenlerini anlattığı eğlence dolu programda müzik şöleni yaşanıyor. Magazinden mutfakta, sağlıktan mimariye birçok konuda da izleyenlerini bilgilendirildiği sabah programında uzman isimler merak edilen sorulara yanıt veriyor. Neşenin ve kahkahanın son bulmadığı yapımın her bölümü ilgi ile takip ediliyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 31 Martta Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı dün yine eğlence ve müzik dolu bölümü ile ekrana geldi. Birbirinden ünlü isimlerin konuk olarak ağırlandığı 31 mart programında keyifli dakikalar ekrana yansıdı. Sağlık köşesinde de izleyenlerin bilgilendirildiği son bölüm yine ilgi ile takip edildi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün ekrana gelen bölümüne Yeşilçam’ın efsane isimlerinden Belkıs Özener konuk oldu. Hayatı hakkında özel açıklamalar yapan sanatçı, şarkıları ile programa renk kattı. Programın diğer konuğu ise Türk Sanat Müziği’nin sevilen isimlerinden İsmail Özkan oldu. İsmail Özkan evinin kapılarını açtığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sağlık köşesinde ise kolestrole neden olan gıdalar konuşuldu.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 1 Nisan Konukları Kimler Olacak?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı 1 nisan konukları henüz belli değil. Program bugün saat 09.45’te Star TV’de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.