Müge Anlı Tamamı Tek Parça 1 Nisan 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 1 Nisan 2021 canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Nisan 2021 canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 1 Nisan 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programı birbirinden çarpıcı olay ve konular ile Türkiye’nin gündemini belirliyor. Şüpheli cinayet ve kayıp olaylarının ekrana geldiği programda beklenmedik gelişmeler izleyenlerle buluşuyor. Program hafta içi hergün saat 10.00’da ATV’de ekrana geliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 31 Mart Programında Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı İle Tatlı Sert dün yine birbirinden çarpıcı iddialar ve akıl almaz iddialar ile ekrana geldi. Her bölümü ilgi ile takip edilen yapımda dün şüpheli cinayet ve dolandırıcılık gündemleri ekrana geldi. Müge Anlı’nın beklenmedik gelişmelerle dolu son bölümü ilgi ile takip edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünde 62 yaşındaki Ayten Sevim’in şüpheli ölümü gündem olmaya devam etti. Eşi Mürettin Sevim’in evde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybettiğini iddia ettiği Ayten Sevim’in kızları annelerinin cinayete kurban gitmiş olabileceğini belirtti. Kız kardeşler babalarının bir süredir başka bir kadın ile görüştüğünü ve ayrılmak istediğini belirtti. Ayten Sevim’in sahip olduğu birikim ve mal varlığından kaynaklı babaları tarafından öldürülmüş olabileceğini iddia eden kız kardeşler izleyenleri şaşırttı. Mürettin Sevim katıldığı yayında hayatında birinin olduğunu kabul etti. Bununla beraber eşini öldürdüğünü reddediyor. Ayten Sevim’in ölümü ile ilgili ipuçları ve evde bulunana kanıtlar ise kafa karışıklığı yarattı. Müge Anlı’nın dün ekrana gelen bölümünde ele alınana diğer gündem ise Nalan Ülker’in dolandırılma hikayesi oldu. Görme kaybı yaşayan Nalan Ülker, tüm birikimini kaybetti ve Müge Anlı’dan yardım istiyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ekrana gelen son bölümünün ardından yeni bölüm gündemleri merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen programın yeni bölümünde Ayten Sevim’in şüpheli ölümü gündem olmaya devam edecek. Yeni olay ve gelişmelerin de ekrana geleceği program bugün saat 10.00’da canlı yayın ile ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.