Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 161. Bölüm Full İzle! 1 Nisan 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile Show TV ekranlarında saat 15.15'te seyircisiyle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 1 Nisan 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 1 Nisan 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı çarpıcı gündemleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Bugüne kadar konuşulmayanların konuşulduğu programda gizli kalmış suçlar ortaya çıkıyor. Suçlular ve mağdurların yüzleşme yaşadığı gündüz kuşağı programının sunuculuğunu ise deneyimli gazeteci Didem Arslan Yılmaz gerçekleştiriyor. Ekranların en çok izlenen yapımları arasında yer alan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme hafta içi hergün saat 15.15’te ekrana geliyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 31 Martta Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme dün yine birbirinden çarpıcı gelişmeleri ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen programın son bölümüne dolandırıcılık gündemleri damgasını vurdu. Program son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen son bölümünde Eylem ve Halil yüzleşmesi devam etti. Eylem’i ve çocuğunu bırakarak eski eşine dönen Halil, süreçte yaşananları anlattı. Programda Eylem’in programa katılması üzerine Halil’in Eylem’e attığı mesajlar şaşkınlık yarattı. Programın dün ekrana gelen bölümünde diğer gündem ise eşi Dudu hanımı dolandıran Uğur olmaya devam etti. Dudu hanımdan boşandıktan sonra kendisini dolandıran eşi Uğur’un sevgilisi programa konuk oldu. Uğur Bey’in kendisini de dolandırdığını açıklayan sevgili çarpıcı iddialarda bulundu. Didem Arslan Yılmaz’ın diğer konuğu ise Nebahat hanım oldu. Sahte kocası tarafından nasıl dolandırıldığını açıklayan Nebahat hanım, kendisine verilen bohçayı açtığında gerçekleri anladığını belirtti. Nebahat hanım kendisini dolandıran sahte kocası hakkındaki ayrıntıları da canlı yayında paylaştı.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 1 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünün ardından programın yeni bölümünde konuşulacak gündemler merak edildi. Programın bugün ekrana gelecek yeni bölümünde Halil ve Eylem ilişkisi gündem olmaya devam edecek. Nebahat hanımın dolandırıcılık olayı ile ilgili yeni gelişmelerin de ekrana geleceği program bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.