Alev Alev Dizisi 21. Bölüm Full İzle! 1 Nisan 2021 Alev Alev Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun sevilen yapımlarından Alev Alev dizisi bu akşam ekranlarda olacak. Alev Alev 21. bölüm full izleme linkine ve 21. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Alev Alev 21. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Alev Alev dizisi heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Başrollerinde Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü’nün rol aldığı yapım perşembe akşamları ekrana geliyor.

Alev Alev Dizisi 20. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni yapımı Alev Alev geçen hafta 20. bölümü ile ekrana geldi. Her bölümü ile heyecanı zirveye taşıyan yapımın son bölümünde Ömer ve Rüya arasındaki gerginlik büyürken, Cemre ise Ozan’ı görmek için tehlikeli bir yola başvurur. Bu yol ikisinin de hayatını sonuna kadar değiştirecektir. Alev Alev dizisi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Alev Alev dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Cemre evin içinde Çelebi ile yaşamaya devam eder. Bu sırada bir yandan kendisini korumaya bir yandan da Ozan’a yardım etmek için Çelebi’nin açığını yakalamaya çalışır. Tomris ile görüşmesinde ise Çelebi’yi durdurmak için yeni bir yol öğrenir. Çelebi’nin kendisine yaptığını şimdi de o Çelebi’ye yapacaktır. Ancak adımlarını gizli gizli atması gerekmektedir. Bu sırada yaşanan tartışmaların ardından Ömer ve Rüya arasındaki uçurum açılmaya başlar. İkisi de geri adım atmak istemez. İskender ise Atlas’ı korumak için Bülent ile mücadele eden Çiçek’e yardım etmek için elinden geleni yapar. Bu sırada İskender’in kendisine aşık olduğunu öğrenen Çiçek ise bu işi tek başına halletmeye karar verir. Ozan ile gizli gizli haberleşen Cemre onunla buluşmak için tehlikeli bir adım atar. Bu buluşmaya şahit olan Çelebi ise beklenmedik bir manzara ile karşı karşıya kalır.

Alev Alev Dizisi 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Alev Alev dizisinin heyecan dolu son bölümünün ardından yapımın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Çiçek, Rüya ile İskender arasında seçim yapmak zorunda kalır. Rüya’nın Ömer’in evlilik teklifini reddetmesi dikkat çekerken, Cemre ise sonunda Çelebi’yi köşeye sıkıştırmanın yolunu bulur. Alev Alev yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.