Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 2 Nisan 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 2 Nisan 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 2 Nisan 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan sabah programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah kıpır kıpır, eğlence dolu bölümleri ile ekrana geliyor. İlgi ile takip edilen sabah programının her bölümünde kahkaha ve neşe dolu anlar ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana izleyenlerden beğeni toplayan programın yeni bölümleri merakla bekleniyor. Güne müzik, eğlence ve bilgi dolu başlangıç yapan program hafta içi hergün saat 09.45’te Star TV ekranlarında canlı yayınlanıyor.

Ekranların sevilen yüzü Alişan ve ünlü popçu Demet Akalın’ın sunumu ile ekrana gelen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında birçok farklı konuda sohbetler ediliyor. Gündem meselelerinden sağlığa, mutfaktan magazine birçok konuda sohbetler edilirken ünlü isimler de programa renk katıyor. Sanat ve müzik camiasının ünlü isimleri özel açıklamaları ile ekrana damgasını vuruyor. Sağlık köşesinde uzman isimlerin katılımı ile izleyenler bilgilendiriliyor. Birçok sağlık konusunun ve beslenme biçimlerinin ekrana geldiği programda müzik şöleni de yaşanıyor. Demet ve Alişan renkli ve bilgi dolu konsepti ile izleyenleri ekrana kilitliyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 1 Nisanda Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah dün yine eğlence dolu bölümü ile ekrana geldi. Ünlü isimlerin konuk olarak ağırlandığı son bölümde sağlık köşesinde de önemli bilgiler verildi. Program son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün ekrana gelen bölümüne farklı tarzı ile dikkatleri üzerine çeken Cankan grubu üyesi Malik Ayhan konuk oldu. Enerji dolu hali ile sevilen ünlü isim canlı yayında neşeli şarkılar söyledi. Programın diğer konuğu ise ünlü sunucu Yeşim Erçetin oldu. Sağlık köşesinde de glütensiz beslenme konuşuldu.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 2 Nisan Konukları Kim Olacak?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının bugün ekrana gelecek yeni bölümüne Semih Öztürk ve Sema Aydemir konuk olacak. Ada hayatının bilinmeyenlerinin konuşulacağı yeni bölüm saat 09.45’te Star TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.