Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 2 Nisan 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 675. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı Puan Durumu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 675. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 2 Nisan 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile Kanal D ekranlarında yayın hayatına devam eden Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışması rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile izleyenler ekrana çekiyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen programda birbirinden renkli yarışmacılar kıyasıya rekabet ediyor. Programda her hafta günün ve haftanın birincisi olacak isimler merakla takip ediliyor. Lezzetli yemek tariflerinin ekrana geldiği yapımda izleyenler keyif dolu anlar yaşıyor. Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı hafta içi hergün saat 13.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Seda Sayan’ın eğlenceli sunumu ile canlılık kattığı programda her hafta 4 gelin ve kaynana takım olarak yarışıyor. Gelinler günün yemeğini en iyi şekilde yapmak için mutfaktaki hünerlerini sergiliyor. Kaynanalar ise kendi gelinlerinin tabağını bulmaya ve en yüksek puanları vermeye çalışıyor. Programda günün birincisi olan yarışmacı çeyrek altın kazanırken, haftanın finalinde en yüksek puanları alan gelin ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor. En düşük puanlar alan gelin ve kaynanası ise yarışmaya veda ediyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 1 Nisan Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Kanal D ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışması dün yine heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. Programın son bölümünde birinci olacak isim merakla beklenirken, Seda Sayan’ın tüm yarışmacıların diskalifiye edildiğini açıklaması ise şaşkınlık yaratıyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programının son bölümünde 18 puan alan Ayten günün birincisi oldu. Ayten çeyrek altını kazanırken, Seda 17 ve Esra 16 puan aldı. Günün sonuncusu ise 10 puan alan Aysun oldu.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 2 Nisan Puan Durumu Nasıl, Haftanın Birincisi Belli Oldu Mu?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışması bugün haftanın finali ile ekrana gelecek. Programda bu hafta birinci olan ve elenen isimler ise henüz belli değil. Yarışma bugün saat 13.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.