Arıza Dizisi 29. Bölüm Full İzle! 4 Nisan 2021 Arıza Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

O3 Medya imzalı olan Arıza dizisi Türk yapımı aksiyon ve dram dizisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Arıza 29. Bölüm tek parça izle, Arıza son bölüm izle seçeneklerinden birine tıklayarak sizde nefesleri kesen Arıza dizisinin Arıza 29. Bölümüne kolayca ulaşabilirsiniz. Fragmanı izlemek ve bilgi almak için ise Arıza Fragman izle seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.

Arıza Dizisi 29. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun sevilen yapımları arasında yer alan Arıza her hafta heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Adalet ve intikam için verilen bir savaşın anlatıldığı yapımın başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Tolga Sarıtaş yer alıyor. Yapım her hafta pazar akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Arıza Dizisi 28. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Arıza geçen hafta 28. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin son bölümünde Ali Rıza’nın yıllar sonra babasını eve getirmesi herkesi için şaşkınlık yaratırken, Balaban ise Ali Rıza ve Haşmet’i bitirmek için tehlikeli bir işe girişir. Arıza dizisi ekrana gelen son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Arıza dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Ali Rıza yıllar sonra babasını bulur. Mehmet Emin’in eve gelmesi tüm ev halkını şoka sokar. Herkes hem mutlu hem de büyük bir şaşkınlık içindedir. Ali Rıza yeniden ailesini bir araya toplarken, Haşmet ise dağılan ailesinin hesabını sormak ister. Murat ile büyük bir hesaplaşma içine girer. Haşmet’in kendisine maziyi sorması ile Murat beklenmedik açıklamalar yapar. Mehmet Emin’in eve dönmesinden çok etkilenen Rukiye, Ali Rıza’ya gerçekleri anlatmak ister. Tüm cesaretini toplar ve her şeyi ortaya döker. Ali Rıza ise öğrendiklerinin ardından İhtiyar ile zor bir yüzleşme yaşar. İhtiyar Ali Rıza’nın kendisine söylediklerinin ardından sürpriz bir karar verir. Bu sürpriz karar Burak’ın daha da güçlenmesine neden olur. Bu sırada Balaban ise hem Ali Rıza’yı hem de Haşmet’i bitirecek tehlikeli bir plan kurar. Ancak başına geleceklerden habersizdir.

Arıza Dizisi 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arıza dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında heyecanlı sahneler dikkat çekti. Arıza dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.