Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 5 Nisan 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 5 Nisan 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 5 Nisan 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan sabah programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah kıpır kıpır, enerji dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen programın her bölümünde eğlence dolu anlar ekrana geliyor. Global Medya’nın yapımcılığını üstlendiği sabah programının yeni bölümleri merakla bekleniyor. Güne müzik, bilgi ve eğlence dolu başlamak isteyen herkesin yakından takip ettiği Demet ve Alişan İle Sabah Sabah hafta içi hergün saat 09.45’te Star TV ekranlarında yayınlanıyor.


Ekranların sevilen yüzü Alişan ve yakın arkadaşı Demet Akalın’ın sunumu ile ekrana gelen Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programında keyifli sohbetler ediliyor, izleyenler birçok farklı konuda bilgilendiriliyor. Sanat ve müzik dünyasının ünlü isimlerinin de konuk olduğu sabah programında müzik şöleni yaşanıyor. Sağlık köşesinde uzman isimlerin katılımı ile sağlıklı yaşam sırları konuşuluyor. Mutfak köşesinde de lezzetli yemek tariflerinin ekrana geldiği programda astrolojiden mimariye magazinden gündem konularına birçok alanda sohbetler ediliyor. Müzik ve eğlence dolu program her bölümü ile izleyenlerden beğeni topluyor.


Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 2 Nisanda Neler Oldu?


Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 2 nisan günü geçen haftanın son yayını ile ekrana geldi. Programın son bölümüne yine birbirinden ünlü isimler konuk oldu. Müzik ve bilgi dolu son bölüm merakla takip edildi.
Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının son bölümünde Survivor programının eski yarışmacıları Semih Öztürk ve Sema Aydemir konuk olarak ağırlandı. Yarışmadaki performansları ile dikkat çeken isimler sivri dilli yorumları ile ada hayatında yaşananları anlattı. Ekranlarında renkli çifti Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ün de konuk olduğu son bölümünde müzik ve kahkaha dolu anlar yaşandı.


Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 5 Nisan Konukları Kimler Olacak?


Demet ve Alişan İle Sabah Sabah yeni haftanın ilk yayını ile bugün ekrana gelecek. Programa bugün konuk olacak isimler henüz belli değil. Program saat 09.45’te ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.