Müge Anlı Tamamı Tek Parça 5 Nisan 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 5 Nisan 2021 canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 5 Nisan 2021 canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 5 Nisan 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Sabah kuşağının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Müge Anlı İle Tatlı Sert programı birbirinden çarpıcı gündemleri ekrana getiriyor. Şüpheli kayıp ve cinayet olaylarının gündem olduğu yapımda beklenmedik gelişmeler ve şaşırtıcı gerçekler ortaya çıkıyor. Program hafta içi hergün saat 10.00’da ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 2 Nisanda Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı İle Tatlı Sert 2 nisan günü geçen haftanın son yayını ile ekrana geldi. Programın yayınlanan son bölümünde şüpheli cinayet ve kayıp olayları ele alındı. Birbirinden çarpıcı olayların ekrana geldiği son bölümde sıcak gelişmeler de yaşandı. Müge Anlı’nın son bölümü ilgi ile takip edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının geçen hafta yayınlanan son bölümünde Ayten Sevim’in şüpheli ölümü gündem olmaya devam etti. 3 çocuk annesi 62 yaşındaki Ayten Sevim’in kızları bu ölümün bir cinayet olabileceğini iddia ediyor. Ayten Sevim’in iki kızı babaları Mürettin Sevim’in başka bir kadın ile ilişkisi olduğunu, annelerinin birikimi dolayısıyla babalarının annelerini öldürmüş olabileceğini iddia ediyor. Çiftin tek oğlu ise babasının annesini öldürmediğini iddia ediyor. Şüphelerle dolu ölüm hakkında yeni iddialar konuşulmaya devam ediyor. Programın diğer gündemi de Manisa’da öldürülen çiftçi oldu. Manisa’da çiftçilik yapan Sezai Harman’ın şüpheli ölümü ile ilgili akıl almaz iddiaları ortaya atıldığı son bölümünde birçok kişinin cinayet ile ilgili birbirini suçlaması dikkat çekti. Programın son bölümünde şüpheli kayıp olayları da ekrana geldi. Tekirdağ Çorlu’da kaybolan Emine Keleş’in nerede olduğu konuşuldu. 8 mart tarihinden bu yana haber alınamayan Emine Keleş’in telefonuna gelen şüpheli mesajlar da merak uyandırdı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 5 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bugün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana gelecek. İlgi ile takip edilen programda şüpheli kayıp ve cinayet olayları gündem olacak. Program yeni bölümü ile bugün saat 10.00’da ATV’de.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.