Müge Anlı Tamamı Tek Parça 6 Nisan 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 6 Nisan 2021 canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 6 Nisan 2021 canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 6 Nisan 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Müge Anlı İle Tatlı Sert programı birbirinden çarpıcı gündemleri ekrana taşıyor. Ele aldığı olaylarla Türkiye’nin gündemini belirleyen programda şüpheli cinayet ve kayıp olayları ekrana geliyor. Müge Anlı’nın sunumu ile yayınlanan program hafta içi hergün saat 10.00’da canlı yayın ile ekrana geliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 5 Nisanda Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Müge Anlı İle Tatlı Sert programı dün yeni haftanın ilk yayını ile izleyenleri ile buluştu. Programın dün ekrana gelen bölümünde yine birbirinden çarpıcı gündemler ekrana geldi. Şüpheli kayıp ve cinayet olaylarının yanı sıra dolandırıcılık olaylarının da ekrana geldiği 5 nisan programı ilgi ile takip edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının ekrana gelen son bölümünde Ayten Sevim’in şüpheli ölümüm gündem olmaya devam etti. Ayten Sevim’in kaza geçirdiğini, merdivenden düştüğünü iddia eden akrabaların yanı sıra iki kız kardeş ise annelerini babaları Mürettin Sevim’in öldürmüş olabileceğini iddia ediyor. Ayten Sevim’in yakınlarından gelen çelişkili açıklamaların dikkat çektiği programda Müge Anlı Ayten Sevim’in ölümünün cinayet olup olmadığını araştırıyor. Programın dün ekrana gelen bölümünde çarpıcı bir dolandırıcılık olayı da ekrana geldi. Programa konuk olan Erol Karakoç, sevgilisinin 1 milyon liradan fazla parasını aldığını iddia ediyor. Müge Anlı’da dün ekrana gelen diğer gündem ise Manisalı çiftçi Sezai Harman oldu. Şüpheli şekilde ölen Sezai Harman’ın ölümü ile ilgili yeni gelişmeler ekrana geldi. Programda konuşulan gündemler arasında 8 martta bu yana kayıp olan Emine Keleş de yer aldı. Eşinin şiddetinden kaçan ve uzun zamandır haber alınamayan kadının nerede olduğu araştırılmaya devam ediliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 6 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının son bölümünün ardından gündemlerde yaşanan yeni gelişmeler ve ortaya atılacak iddialar merak konusu oldu. Program merakla beklenen yeni bölümü ile bugün saat 10.00’da ekrana gelecek.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.