Acemi Anneler 122. Bölüm Tek Parça İzle! 6 Nisan 2021 Acemi Anneleri Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Acemi Anneler 122. Bölüm tek parça HD izle araştırması yapan kullanıcılar, TRT 1'in en güzel dizilerinden olan Acemi Anneler ile ilgili tüm detayları merak ediyor. Ayrıca Acemi Anneler 122. Bölüm fragmanı da araştırılanlar arasında yer alıyor. Acemi Anneler 122. Bölüm izle, makalemizle birlikte Acemi Anneler son bölüm izle seçeneğini sizlere sunuyor ve diziyi takip etmekten geri kalmamanızı sağlıyoruz. İşte milyonlarca kişinin severek izlediği, birçok hayranı bulunan Acemi Anneler 122. Bölüm…

Acemi Anneler 122. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Acemi Anneler dizisi yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Samimi hikayesi ve sıcak anlatımı ile beğeni toplayan yapımda yakın arkadaş olan 4 kadının aile hayatı anlatılıyor. Acemi Anneler hafta içi hergün saat 15.45’te TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

Acemi Anneler Dizisi 121. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen gündüz kuşağı dizisi Acemi Anneler dün yeni haftanın ilk bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen dizinin yayınlanan son bölümünde heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Beyza geçirdiği kazanın sonuçlarına katlanırken, Ecrin’in kaybolması ise işleri karıştırdı. Dizi dün ekrana gelen son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Acemi Anneler dizisinin dün ekrana gelen son bölümünde Beyza geçirdiği kazanın ardından kolundan ameliyat olmak zorunda kalır. Bu gelişme Murat’ın ve diğer arkadaşlarının canını sıkar.  Sevda ise Beyza’nın geçirdiği kaza yüzünden kendisini suçlamaktadır. Beyza yaşadığı her şeye rağmen kızı Ecrin’i düşünür ve iyi olduğundan emin olmak ister. Bu sırada Aysun ise Ecrin’i kaçırmak için harekete geçer. Tijen ve Sultan’ı uyutarak Ecrin’i kaçırır. Beyza’nın sürekli Ecrin’i sorması üzerine Sevda ve Nil, bebeği almak için ve geldiklerinde kaçırıldığını öğrenir. Ecrin’i bulmak için her şeyi yaparlar ancak bir türlü bulamazlar. Sonunda Beyza ve Murat’a gerçekleri anlatmaya karar verirler. Bu sırada Aysun, Ecrin ile beraber geri döner. Cenk ise Jasmin’in söylediği yalanlardan ve Hayat’a karşı olan tavırlarından sıkılmaya başlar ve Jasmin’den ayrılmaya karar verir.  Bu konuşacağı sırada Beyza ameliyattan çıkar ve Jasmin ortalıktan kaybolur. Cenk’i bırakmak istemeyen Jasmin son kozunu oynamaya karar verir.

Acemi Anneler Dizisi 122. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Acemi Anneler dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Orhan Kainat’ı korumak için arkadaşlarından yardım ister. Jasmin ile Hayat arasında ise büyük bir yüzleşme yaşanır. Dizi yeni bölümü ile bugün saat 15.45’te TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.