Müge Anlı Tamamı Tek Parça 7 Nisan 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 7 Nisan 2021 canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Nisan 2021 canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 7 Nisan 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Müge Anlı İle Tatlı Sert programı birbirinden çarpıcı olaylar ile Türkiye’nin gündemini belirliyor. Şüpheli kayıp ve cinayet olaylarının ekrana geldiği yapımda yüzleşmeler ve buluşmalar yaşanıyor. Program hafta içi hergün saat 10.00’da ekrana geliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 6 Nisanda Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı İle Tatlı Sert dün yine birbirinden çarpıcı gündemleri ile ekrana geldi. Şüpheli cinayet olaylarının konuşulduğu programa konuk olan 31 yaşındaki ikiz kardeşler ekrana damgasını vurdu. Müge Anlı son bölümü ile yine ilgi ile takip edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünde Ayten Sevim’in şüpheli ölümü gündem olmaya devam etti. 67 yaşındaki kadını eşi Mürettin Sevim’in öldürdüğü iddia edilmişti. Konu ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Programın çarpıcı gündemlerinden biri de biyolojik annelerini arayan ikiz kardeşler oldu. Büşra ve Beyza Yılmaz 31 yıl sonra biyolojik annelerini aramak için programa katıldı. 3 aylıkken evlatlık verilen ikizlerin annelerini Müge Anlı buldu. İkizler ve biyolojik annelerinin telefon bağlantısı ile konuşması izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Programın çarpıcı gündemlerinden biri de Fadime Aslan’ın şüpheli ölümü oldu. Gelininin dayağı nedeni ile öldüğün iddia edilen Fatma Aslan ile ilgili birçok farklı iddia ekrana geldi. Gelini tarafından öldüresiye dövülen Fadime Aslan’ın çarpıcı hikayesi izleyenleri şok etti. Müge Anlı’nın diğer gündemi ise sevgilisi tarafından dolandırıldığını iddia eden Erol Karakoç oldu. Sevgilisi için tüm servetini harcadığını açıklayan Erol Karakoç dolandırıldığını iddia ediyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 7 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünün ardından bugün programda konuşulacak gündemler merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen programın yeni bölümünde ikizler ve anneler arasında büyük buluşma gerçekleşecek. Müge Anlı merakla beklenen yeni bölümü ile bugün saat 10.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.