Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 166. Bölüm Full İzle! 7 Nisan 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile Show TV ekranlarında saat 15.15'te seyircisiyle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 7 Nisan 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 7 Nisan 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Bugüne kadar konuşulmayanların konuşulduğu, gizli kalmış suçların ortaya çıktığı programda suçlular ve mağdurlar arasında yüzleşmeler yaşanıyor. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme hafta içi hergün saat 15.15’te yeni bölümleri ile ekrana geliyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 165. Bölümde Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Show TV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme birbirinden çarpıcı gündemleri ile ekrana geliyor. İlgi ile takip edilen programın son bölümünde yine birçok farklı gündem izleyenlerle buluştu. Beklenmedik gelişmelerin de yaşandığı 6 nisan programı merakla takip edildi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının ekrana gelen son bölümünde Türkan hanımın 14 yaşındaki kızı Nazar Fidan stüdyoya geldi. Türkan hanım kızının aynı kasabada yaşadıkları 17 yaşındaki Mustafa tarafından daha önce de kaçırıldığını iddia etmişti. Stüdyoya gelen Nazar Fidan, Mustafa’nın kendisini üçüncü kez kaçırdığını kabul etti. Bunun üzerine Nazar Fidan’ı kaçıran Mustafa da canlı yayına bağlandı. Konu ile ilgili tarafların açıklamaları şaşkınlık yarattı. Didem Arslan’ın dün ekrana gelen bölümündeki diğer gündem ise Songül hanım olmaya devam etti. Eşi ile yaşadığı problemler nedeni ile programa katılan Songül hanımın görümcelerinden şiddet gördüğü ortaya çıkmıştı. Bu iddiaların üzerine görümceler Songül hanımın eşini Salih isimli kişi ile aldattığı iddia edilmişti. Songül hanım ve Salih Bey arasındaki mesajlaşmalar canlı yayında ekrana geldi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 166. Bölümde Hangi Gündemler Konuşulacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünün ardından programda bugün konuşulacak gündemler merak konusu oldu. Programın yeni bölümünde Nazar Fidan’ın kaçırılma olayı yeniden gündem olacak. Olayla ilgili bilinmeyenler ortaya çıkacak. Songül hanım ile ilgili aldatılma iddialarının da ekrana geleceği program yeni bölümü ile bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.