Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 7 Nisan 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Esra Erol 7 Nisan 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 7 Nisan 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 7 Nisan 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 7 Nisan 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol akıl almaz olayları ekrana taşıyor. Savrulan hayatların, dağılan ailelerin ekrana geldiği programda aldatılan, dolandırılan ve yakınları kaybolan binlerce mağdurun hikayesi ekrana geliyor. Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen program hafta içi hergün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Esra Erol Programı 6 Nisanda Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Esra Erol dün yine birbirinden çarpıcı gündemleri ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen programın son bölümünde birçok akıl almaz olay izleyenlerle buluştu. Program son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde Muammer ve Gülhan arasındaki yüzleşme devam etti. Gülhan’ın açıklamaları ile ortalığın karıştığı programda ikilinin barışıp barışmayacağı merak edildi. Programın diğer gündemi ise 5 yaşındaki oğlunu kayınvalidesine bırakıp ortadan kaybolan Deniz oldu. Deniz’in nerede olduğu merak ediliyor. Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde izleyenleri şok eden bir olay daha ekrana geldi. Program katılan konuk 27 yıllık eşi Zeynep’in 3. kuma olarak Fikret Uğur isimli kişiye kaçtığını iddia etti. İnanılmaz olayın ayrıntıları canlı yayında konuşuldu. Zeynep ile eşi arasında yaşanacak yüzleşme ise merakla bekleniyor. Programda eşi Asuman’în gece yarısı Sedat isimli kişiye kaçtığını iddia eden kişi de yaşadıklarını anlattı. Eşinin kendisini terk etmesinin ardından sosyal medya üzerinden Sedat ile olan aşkını paylaştığını açıklayan üzgün koca Esra Erol’dan yardım istedi. Asuman ve eşi programda büyük yüzleşme yaşadı.

Esra Erol Programı 7 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un dün ekrana gelen son bölümünün ardından programda bugün yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen programın yeni bölümünde Muammer ve Gülhan son kararlarını verecek. Asuman ve eşi arasındaki hesaplaşmanın devam edeceği yeni bölümde Zeynep ve eşi de büyük yüzleşme yaşayacak. Birbirinden çarpıcı yeni gündemleri ile ekrana gelecek olan program bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.