Acemi Anneler 123. Bölüm Tek Parça İzle! 7 Nisan 2021 Acemi Anneler Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Acemi Anneler 123. Bölüm tek parça HD izle araştırması yapan kullanıcılar, TRT 1'in en güzel dizilerinden olan Acemi Anneler ile ilgili tüm detayları merak ediyor. Ayrıca Acemi Anneler 123. Bölüm fragmanı da araştırılanlar arasında yer alıyor. Acemi Anneler 123. Bölüm izle, makalemizle birlikte Acemi Anneler son bölüm izle seçeneğini sizlere sunuyor ve diziyi takip etmekten geri kalmamanızı sağlıyoruz. İşte milyonlarca kişinin severek izlediği, birçok hayranı bulunan Acemi Anneler 123. Bölüm…

Acemi Anneler 123. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Acemi Anneler dizisi heyecan ve eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yapımda yakın arkadaş olan 4 kadının aile hayatları ve girdikleri maceralar anlatılıyor. Dizi hafta içi hergün saat 15.45’te TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

Acemi Anneler Dizisi 122. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen gündüz kuşağı dizisi Acemi Anneler dün 122. bölümü ile ekrana geldi. Hafta içi hergün yayınlanan dizinin son bölümünde yine heyecan dolu anlar ekrana geldi. Beyza’nın eski takıntılarının geri döndüğüne dair herkesin şüphelenmeye başladığı son bölümde Hayat’ı ise Jasmin cephesinde yeni bir mücadele beklemektedir. Dizi son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Acemi Anneler dizisinin dün ekrana gelen son bölümünde Beyza geçirdiği ameliyat sonrasında bir süre kolunu kullanamayacaktır. Bu yüzden Ecrin’e yetemeyeceğini düşünmeye başlar. Bu durum Beyza’yı gergin biri yaparken bir yandan da Aysun’a cephe almasına neden olur. Melehat ise Beyza’nın eski takıntılarının yeniden geri gelmeye başladığını düşünür. Aysun ise olanlardan sonra masum rolü yapmaya başlar. Ancak Ecrin ile ilgili yeni planları vardır. Bu sırada Seda ve Hakan Kainat’ın akıl sağlığını yitirdiğini kanıtlamak ve tüm mal varlığına el koymak isterler. Orhan ise Kainat’ı korumaya karar verir. Ancak bunun için yardıma ihtiyacı vardır. Nil ve Kemal’den yardım ister. Jasmin ise Cenk’in kendisini terk edeceğini anlamıştır ve bunun hesabını Hayat’tan sormak ister. Bu yüzleşme esnasında beklenmedik bir gelişme yaşanır. Tijen ise Ömer’in kendisine aşık olmasını sağlamak için daha geleneksel biri olmaya karar verir.

Acemi Anneler Dizisi 123. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Acemi Anneler dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Beyza’nın  gerin tavırları ve Nil’in hastalanması görülürken, Jasmin ise Cenk’ten ayrılmamak için tehlikeli bir plan yapar. Acemi Anneler yeni bölümü ile bugün saat 15.45’te TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.