Müge Anlı Tamamı Tek Parça 8 Nisan 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 8 Nisan 2021 canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Nisan 2021 canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 8 Nisan 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Yıllardır ATV ekranlarında izleyenleri ile buluşan Müge Anlı İle Tatlı Sert birbirinden çarpıcı olaylarla Türkiye’nin gündemini belirliyor. Şüpheli kayıp ve cinayet olaylarının konuşulduğu yapım hafta içi hergün saat 10.00’da ekrana geliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 7 Nisanda Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı İle Tatlı Sert dün yine birbirinden çarpıcı gündemleri ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen programın son bölümünde şüpheli cinayet olaylarının yanı sıra günlerdir konuşulan ikizler de büyük buluşma yaşadı. Çarpıcı gündem ve gelişmelerin ekrana geldiği 7 nisan programı yine merakla takip edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının ekrana gelen son bölümünde 88 yaşındaki Fadime Aslan’ın şüpheli ölümü gündem olmaya devam etti. İki gelininden şiddet gördüğü öğrenilen 88 yaşındaki kadının yaşadıkları izleyenleri şok etti. Fadime Aslan’ı boğarak öldürdüğü iddia edilen gelinler canlı yayına katıldı. Gelinler haklarındaki cinayet iddialarını yalanlarken, Fadime Aslan’ın şiddet gördüğüne şahit olan yakınları ise canlı yayına bağlanarak, yaşananları anlattı. Programın diğer gündemi ise programa biyolojik annelerini aramak için katılan Beyza ve Büşra Yılmaz olmaya devam etti. 3 aylıkken evlatlık verilen 31 yaşındaki ikizler, telefon ile sesini duydukları anneleri ile sonunda büyük buluşma gerçekleştirdi. İkizler ve annelerinin kavuşmasında duygusal anlar yaşandı. Programın dün ekrana gelen bölümünde konuşulan diğer gündem ise 5 aydır haber alınamayan Arif Alagöz oldu. Almanya’ya giden ve kayıplara karışan Arif Alagöz’ün annesi oğlunun bulunması için programa katıldı. 5 aydır haber alınamayan Arif Alagöz’ün nerede olduğu merak ediliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 8 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünün ardından bugün konuşulacak gündemler merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen programda Arif Alagöz’ün kaybı ile ilgili yeni gelişmeler ekrana gelecek. 88 yaşındaki Fadime Aslan’ın şüpheli ölümünün de gündem olmaya devam edeceği program bugün saat 10.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.