Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 8 Nisan 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Esra Erol 8 Nisan 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 8 Nisan 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 8 Nisan 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 8 Nisan 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Gündüz kuşağının sevilen programı Esra Erol, akıl almaz olayları ekrana taşıyor. Savrulan hayatların, dağılan ailelerin ekrana geldiği programda birçok mağdurun hikayesi izleyenlerle buluşuyor. Program hafta içi hergün saat 16.20’de ekrana geliyor.

Esra Erol Programı 7 Nisanda Neler Oldu, Hangi Gündemler Ekrana Geldi?

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Esra Erol dün yine birbirinden çarpıcı gündemleri ekrana taşıdı. İlgi ile takip edilen programın son bölümünde akıl almaz olaylar ekrana geldi. Aldatılma ve dolandırıcılık olaylarının konuşulduğu son bölüm yine merakla takip edildi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde Gülhan ve Muammer arasındaki yüzleşme devam etti. Yaşanan şiddet olaylarının ardından Muammer’i terk edip başka birine kaçan Gülhan’ın geri dönüp dönmeyeceği merak edildi. Programın çarpıcı gündemlerinden biri de Veysel Bey oldu. 27 yıllık eşi Zeynep’in ikinci kuma olarak başka bir adama kaçtığını iddia eden Veysel Bey çarpıcı açıklamalarda bulundu. Programın diğer gündemi ise eşi Asuman Sedat isimli kişiye kaçan ve sosyal medyadan aşkını ilan eden adam oldu. Eşinin yaptıklarının ardından Esra Erol’dan yardım isteyen mağdur ve eşi Asuman arasında büyük yüzleşme yaşandı. Programda çarpıcı kayıp olayları da ekrana geldi. Kızları Esengül’den haber alamayan aile canlı yayına konuk oldu. Esengül’ün nerede ve kiminle olduğu Esra Erol ve ekibi tarafından araştırılıyor. Programın diğer konuğu olan Şakir Bey de çarpıcı iddialar ile ekrana geldi. Eşinin kendisini eter ile bayılttığını ve yakın bir akrabasına kaçtığını iddia eden Şakir Bey izleyenleri şoka soktu.

Esra Erol Programı 8 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünün ardından programda yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen yapımın yeni bölümünde Zeynep ve Veysel arasında büyük yüzleşme yaşanacak. Eşinin terk edip başka birine kaçan Asuman’ın da canlı yayına katılacağı programda kayıp Esengül ile ilgili yeni gelişmeler ekrana gelecek. Esra Erol yeni bölümü ile bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.