Arka Sokaklar Dizisi 585. Bölüm Full İzle! 9 Nisan 2021 Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

15. Sezonu ile karşımıza çıkan uzun soluklu ve gerilimin bir dakika bile eksik olmadığı Arka Sokaklar dizisinin 585. Bölüm izle seçeneği ile sizlerde reklamsız ve kesintisiz bir şekilde Arka Sokaklar 585. Bölüm izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar son bölüm izle seçeneği ile yayınlanan son bölümü ile ilgili bütün detayları kaçırmadan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Arka Sokaklar Dizisi 585. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımları arasında yer alan Arka Sokaklar aksiyon ve heyecan dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yapımda emniyette görevli özel bir ekibin yaşamı ve maceraları anlatılıyor. Dizi her hafta cuma günü saat 20.00’da ekrana geliyor.

Arka Sokaklar Dizisi 584. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Arka Sokaklar geçen hafta 584. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin heyecan dolu son bölümünde Zeliş’in başına gelenler herkes için büyük yıkım yaratırken, Tekin ise ablasının intikamını almak için harekete geçer. Bu hamle Zeliş’i yeni bir mücadeleye sürükleyecektir. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Arka Sokaklar dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Mesut ve Selin hastaneden çıktıkları anda Zeliş ile karşılaşır. Zeliş perişan haldedir. Muayene odasına alındığında Selin’e Giray’ın kendisine tecavüz ettiğini söyler. Selin’in Mesut’a söylemesi ile tüm ekip yaşananları öğrenir. Hüsnü bu olay karşısında perişan olur ve büyük bir yıkım yaşar. Kızının yanında olmak ister. Hüsnü hastanede Zeliş’i sakinleştirmeye çalışırken, ekip ise Giray’ın peşine düşer. Yaşananlar Çoban ailesi tarafından da öğrenilir. Bu olay üzerine Tekin ablasının intikamını almak için yemin eder. Giray’ın Zeliş’e görüşmek için mesaj atması üzerine Tekin buluşma yoluna doğru harekete geçer ve Giray’ı öldürmeyi planlar. Durumu anlayan ekip Tekin’in peşine düşer. Hüsnü de yanında Zeliş ile beraber Tekin’in yanına gider. Buluşma noktasında Hüsnü Tekin’in yanına giderken Zeliş ise arabada kalır. Giray’ın arabaya binmesi ile Zeliş yeniden onun eline düşer.

Arka Sokaklar Dizisi 586. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arka Sokaklar dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Zeliş’in kaçırılmasının ardından yeni bölümde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ekip Zeliş’i bulmak için yeniden harekete geçerken, Zeliş işe yaşadıklarının ağırlığı ile ölmek ister. Dizi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.